Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 10:56

Live stream: ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ (Volley League Γυναικών | 3η αγωνιστική)

Με ντέρμπι αρχίζει σήμερα Σάββατο ο Α.Ο. Θήρας τις φετινές του επίσημες εμφανίσεις για το πρωτάθλημα στη Σαντορίνη!

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Ένα ματς με ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα για τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες, που απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του νησιού να κατακλύσουν το γήπεδο.
Να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και με τη μοναδική τους στήριξη να γίνουν ο «πολυτιμότερος παίκτης» της ομάδας, που θέλει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γιατί είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι όλα τα μέλη της ομάδας διοίκηση, αθλήτριες αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας δεν βλέπουμε την ώρα να νιώσουμε το ρυθμό και το πάθος της κερκίδας. Θέλουμε πολύ να προσφέρουμε χαρά στους ανθρώπους του νησιού, που ευελπιστώ ότι θα γεμίσουν το ΔΑΠΠΟΣ. Για αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι το Σάββατο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας μας, Ματέο Φρέσκι, που ανυπομονεί να ζήσει ξανά μετά από 3 χρόνια την υπέροχη ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι στο ΔΑΠΠΟΣ.

info Volley League Γυναικών – 3η αγωνιστική Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Π.Α.Ο.Κ. (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares