Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 18:14

«Καμπανάκι» από τα μέλη του ΤΑΑ Φοίνικα: Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες για το μέλλον της ομάδας

Ανακοίνωση για την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου και την αναγκαιότητα να στηριχτεί από όλους εξέδωσε ο ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά:

Τα νέα μέλη της Διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, η Πρόεδρος κα Δώρα Καρτάνου, και οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδροι κ.κ. Μάνος Σκοπελίτης και Γιώργος Αλτουβάς επιθυμούν να κάνουν γνωστή στους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου την υπερπροσπάθεια που γίνεται για να διατηρήσουν ενεργό το ανδρικό επαγγελματικό τμήμα.

Το νέο ΤΑΑ θέλει να επισημάνει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την αλλαγή πορείας, να δεσμευθεί για την διαφάνεια που θα διέπει τις ενέργειές του με μοναδικό σκοπό την εξυγίανση της ομάδας καθώς και την επιμονή του στην προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών ώστε να διατηρηθεί το αντρικό τμήμα στην Α1 Εθνική Κατηγορία σύμφωνα με την ιστορική του διαδρομή.

Η χρονική στιγμή που εκτυλίσσονται τα γεγονότα, αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δεδομένης της δυσμενής θέσης στην όποια βρίσκεται το αντρικό τμήμα, με πολύ στενά χρονικά περιθώρια, η Διοίκηση του ΤΑΑ έχει κάνει βήματα ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο κος Πάνος Ξενοκώστας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για βοήθεια ώστε να μπορέσουν να διευθετηθούν οι πολύ μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και τα δυσθεώρητα χρέη πολλών χιλιάδων ευρώ που έμειναν στον Σύλλογο από τις Διοικήσεις των τελευταίων ετών.

Όμως η εξεύρεση οικονομικών πόρων για τη διατήρηση της ομάδας αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.

Τα μέλη του ΤΑΑ καθώς και των συντελεστών που αμέσως πλαισίωσαν την ομάδα δείχνοντας την αγάπη τους προς το ιστορικό αυτό σωματείο και την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ανέλαβαν, εισπράττουν την δυσπιστία του κόσμου καθώς και την αγανάκτησή του που πηγάζει από την διαχείριση των Διοικήσεων των τελευταίων ετών που οδήγησε τον Φοίνικα σε αυτό το σημείο.

Παρ΄όλα αυτά, η νέα Διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της, με τις αμέσως επόμενες ημέρες να είναι καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ομάδα πρότυπο της περιφέρειας, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του καλεί όλους να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares