Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 21:57

Φοίνικας ώρα ''0''... χρειάζεται τη στήριξη όλων!

Αγαπητά μέλη του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, καλοί φίλοι και υποστηρικτές, όπως σας είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα, ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ διανύει μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή στην ιστορία του, και βρίσκεται σε δυσμενέστερη θέση από αυτή που είχε βρεθεί το 2019.

Στην προσφάτως νέα διοίκησή του, επέπεσαν μεγάλα, δυσεπίλυτα και κατεπείγοντα ζητήματα που χρειάζονται άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση, και παρά τις προκλήσεις και τους συνεχείς αιφνιδιασμούς που θέτουν αναιτίως την ομάδα αλλά και τον Σύλλογο συνολικά σε κίνδυνο, κινούμαστε σταθερά επιδιώκοντας την εξασφάλιση των πόρων που είναι απαραίτητοι για την κάλυψη του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος, και τη χρηματοδότηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Δυστυχώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν δεν μας ευνοούν. Συνεπώς χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας γιατί αυτή η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Επιθυμία της διοίκησης είναι να βρεθεί προσωπικά με κάθε έναν από εσάς που «πονάτε» την ομάδα και αγωνιάτε για αυτήν, να σας ευχαριστήσει για ό,τι έχετε προσφέρει, να συζητήσει μαζί σας, να σας ενημερώσει και να ακούσει τις απόψεις σας, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι βοηθός μας.

Αναγνωρίζοντας την αγάπη σας για τον Σύλλογο και την ομάδα, σας καλούμε να στείλετε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις δηλώσεις σας για τη βοήθεια που μπορεί ο κάθε ένας από εσάς να προσφέρει ή να επικοινωνείτε με τη γραμματεία στο τηλέφωνο: 22810 63168 κάθε μέρα (πλην Κυριακής) και από ώρα: 11:00 πμ έως 13:00 μμ, και να ενημερώνετε σχετικά με την προσφορά σας, ώστε να εκτιμηθεί με σαφή δεδομένα η κατάσταση.

Ειδικά τα μέλη μας καλείσθε να συνδράμετε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια διάσωσης της ομάδας και στη συνέχιση της πορείας της. Αγαπητά μέλη, έχετε λάβει γνώση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 14 του μήνα– ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. και του θέματός της, και στην περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας της νέας συγκλήσεώς της στις 15 του μήνα – ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00πμ.

Η προσπάθεια, έστω και με άνευ προηγουμένου ναρκοθετήσεις, συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση και ενημερώσεις.

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares