Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 17:57

Γαλιώτος για ημιτελικό με Ολυμπιακό: Ένα γεμάτο γήπεδο μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη (video)

Το δεύτερο από τα τρία συνολικά παιχνίδια που θα παίξουν εντός μίας εβδομάδας, δίνουν αύριο, Τρίτη, Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ και Ολυμπιακός. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική της Volley League, στο οποίο ο Φοίνικας έφτασε μία ανάσα -για την ακρίβεια δύο πόντους- από τη νίκη, οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τον Α’ ημιτελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο “Δημήτριος Βικέλας”, ο Φοίνικας υποδέχεται τους ερυθρόλευκους με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του θεσμού, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, που θα γίνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο κόσμος, όπως και στο παιχνίδι του Σαββάτου, αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την απόδοση του Φοίνικα, κάτι που αντιλαμβάνονται πολύ καλά και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας. Ο πασαδόρος του Φοίνικα, Μάρκος Γαλιώτος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Σύρου να γεμίσει το γήπεδο, δίνοντας ώθηση για μία μεγάλη νίκη, κάτι που όπως έδειξε το προηγούμενο παιχνίδι, είναι εφικτό.

Αναλυτικά ο Μάρκος Γαλιώτος είπε: Στο αυριανό παιχνίδι θα μπούμε όπως μπήκαμε και στα προηγούμενο, καθώς ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε τον βαθμό, παίξαμε καλά και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Μπαίνουμε με στόχο τη νίκη λοιπόν, με τη βοήθεια του κόσμου.  

Στο παιχνίδι που παίξαμε προχθές κρατήσαμε πολύ καλά την υποδοχή μας, οπότε θέλω να δώσω τα εύσημα του αγώνα στους υποδοχείς. Άμα κρατήσουμε και στο παιχνίδι αυτό την υποδοχή μας καλά, θα μπορέσουμε να κάνουμε καλή ανάπτυξη και να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Ίσως κάποια λάθη που έγιναν σε κάποιες φάσεις που δεν προσέξαμε ιδιαίτερα, να μας φέρουν τη νίκη αυτή τη φορά. 

Όπως είπανε πολλοί ο κόσμος στο γήπεδο θύμισε τον Φοίνικα από παλιά. Ελάτε όλοι ξανά στο γήπεδο για να το γεμίσουμε και να πάρουμε τη νίκη!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares