Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 14:48

Πανναξιακός ΑΟΝ: ''Μεταγραφές τίτλων''…

XATZINIKOLAOU-1

Την παράσταση έκλεψε ο Πανναξιακός ΑΟΝ κατά την φετινή μεταγραφική περίοδο, στην οποία η ομάδα της Νάξου με κινήσεις ματ δημιούργησε μια πανίσχυρη ομάδα, θέτοντας εαυτόν ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Ομάδα με στόφα πρωταθλητή.

syros RAOYZAIOS arxikaΑναμφισβήτητα η μεταγραφή της Κεντρικής και παίχτριας της Εθνικής Ελλάδος Μαρίας Χατζηνικολάου, η οποία άφησε τον Παναθηναϊκό για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, αποτελεί την βόμβα του καλοκαιριού, το βιογραφικό της; Βαρύ σαν εγκυκλοπαίδεια, Ποντιακός (1992-1995), Νίκη Αλεξανδρούπολης (1995-1997),  Βριλήσσια (1997-2004), ΑΕΚ (2004-2005),  Ολυμπιακό (2004-2009), Παναθηναϊκό (2009-2012), ενώ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ελλάδος (2 με Παναθηναϊκό, 2 με Βριλήσσια) και 5 Κύπελλα Ελλάδος (4 με Βριλήσσια, 1 με Παναθηναϊκό),  και έχει πάρει την 3η θέση στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1999-Προύσα). 

Από εκεί και πέρα όμως, ο Πρόεδρος του Πανναξιακού σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο των: Τουρσούγκα – Δερμάτη, γνωρίζουν πολύ καλά το άθλημα και με σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος και έφεραν στη Νάξο ένα σύνολο παιχτριών, που διαθέτουν την ποιότητα και τις εμπειρίες, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας.

Εκτός της Χατζηνικολάου αποκτήθηκαν οι:

  • Από την Αρτέμιδα Κορυδαλλού, η Ρούλα Μουτζουρίδου (πασαδόρος), η Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρική) και η  Ξένια Κακουράτου (λίμπερο).
  • Από τη Φιλία, η Δήμητρα Σιώρη (διαγώνια).
  • Από  τη Θέτιδα, η  Δώρα Γκολφινοπούλου (πασαδόρος).
  • Από  την Χαλκίδα,  η Παναγιώτα Λαϊου (ακραία).
  • Από τον Παναθηναϊκό η Άννα Καρπουζά.
  • Από το ΖΑΟΝ, η Βάσω Μπούτση (λίμπερο).
  • Ελεύθερη, η Ξένια Σαρρή (ακραία). 

Η Χριστίνα Χάρρις (κεντρική) και η Στέλλα Λαγουδάκη έμειναν στην ομάδα, με την δεύτερη μάλιστα να απορρίπτει αρκετές προτάσεις που είχε ακόμα και από ομάδες του εξωτερικού.

Το παζλ συμπληρώνετε με τις ντόπιες παίχτριες, που όποτε χρειάστηκε την περσινή σεζόν δήλωσαν το παρόν. Έτσι οι: Ελένη Φάρκωνα, Αγγελική Απειρανθίτου, Κατερίνα Αξαοπούλου, Χριστίνα Σέργη και Ελισάβετ Σκούνα, είναι στο ρόστερ της ομάδας από την οποία αναδείχτηκαν και δηλώνουν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εάν και όποτε τους ζητηθεί.
Ακόμα μια στο στόχαστρο.

Για άλλη μια καλή περίπτωση κάνουν λόγο στον Πανναξιακό. Όνομα δεν αποκαλύπτουν για ευνόητους λόγους, αλλά το σίγουρο είναι ότι η παίχτρια είναι ελεύθερη, οπότε υπάρχει χρόνος για την απόκτηση της. Μάλιστα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης είναι αυτά που κάνουν τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βαλληνδρά να επιμένει στην απόκτησή της, πράγμα που θα επιδιωχθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Έτσι λοιπόν μετά την διαμόρφωση του ρόστερ η Διοίκηση στρέφετε στην οργάνωση της ομάδας, οι παίχτριες της οποίας αναμένετε σιγά-σιγά να φτάσουν για εγκατάσταση στη Νάξο. Όπου στα μέσα του άλλου μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Στατιστικά naxosfan

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares