Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 20:34

Beach Volley με guest τον Κουρνέτα από αύριο στη Μικρή Βίγλα…

beach volley 2012 logo

Με πολλές συμμετοχές, κέφι για καλό volley, καθώς και την παρουσία του Βασίλη Κουρνέτα, ξεκινά από αύριο το τουρνουά Beach Volley 2012 στην παραλία της Μικρής Βίγλας Νάξου.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή ομάδων στο τουρνουά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό οφείλετε κυρίως στη σωστή προβολή και την οργάνωση των διοργανώνων (Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Μικρής Βίγλας), οι οποίοι με την συμβουλευτική στήριξη της έμπειρης σε τέτοιου είδους διοργανώσεις Κατερίνας Μουστάκη, έκαναν πραγματικά το βήμα παραπάνω και έχουν βάλει γερές βάσης για την διεξαγωγή ενός πολύ καλά οργανωμένου τουρνουά.

Αύριο ξεκινούν οι αγώνες της φάσης των ομίλων, από τους οποίους θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα παλέψουν για τα μετάλλια στην τελική φάση, που θα γίνει την Κυριακή.

Ο άσσος του αθλήματος Βασίλης Κουρνέτας, καθώς και η Ειρήνη Μάρκου με την Νάντια Μαύρου, πρόκειται να δώσουν άλλη αίγλη στη διοργάνωση με την παρουσία τους, ενώ τα αστέρια του Volley αναμένεται να δώσουν και έναν αγώνα επίδειξης.

Το τουρνουά σύμφωνα με τους διοργανωτές θα προσφέρει πολλές εκπλήξεις και happenings, ενώ οι νικητές θα παραλάβουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς και τους υποστηριχτές.

beach volley 2012 xorhgoi

beach volley 2012 POSTER HALF

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares