Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 08:36

Kορίτσια για φίλημα…!

pagkorasides-finika-prota8litries-aigeou-2012-1

Στην 3η και τελευταία ημέρα των αγώνων βόλεϊ το Πειρατικό ξαναχτύπησε και η ομάδα του Φοίνικα Σύρου νίκησε και τον Διαγόρα Ρόδου και με τρεις νίκες κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ζ΄ περιφέρεια και έτσι έγιναν πρωταθλήτριες Αιγαίου οι παγκορασίδες!

Σε έναν όμορφο τελικό και με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών στις κερκίδες στην Σύρο ο Φοίνικας τερμάτισε αήττητος και πρώτος την διοργάνωση νικώντας και τον Διαγόρα Ρόδου με 3-1 σετ. Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά για ακόμα μια φορά και κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-21. Ο Διαγόρας Ρόδου προσπάθησε να επιστρέψει και να πάρει το 2ο σετ όμως τα Συριανά κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα και ψυχή και πήραν και το 2ο σετ με σκορ 28-26. Ο Διαγόρας ότι δεν κατάφερε στο προηγούμενο σετ το έκανε στο 3ο όταν ήταν και μπροστά στο σκορ από την αρχή του σετ με τον Φοίνικα να δείχνει μια σχετική χαλαρότητα και το σετ πήγε στην ομάδα της Ρόδου με σκορ 21-25. Στο 4ο και τελευταίο σετ ο Φοίνικας έδειξε ότι θέλει να πανηγυρίσει και στην έδρα του αυτό το τρόπαιο και με αρκετή συγκέντρωση έφτασε στην νίκη με σκορ 25-17 με τα κορίτσια του Γ. Αλτουβά να ξεκινάνε τους πανηγυρισμούς και να ετοιμάζονται για την απονομή και τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Από την ομάδα του Φοίνικα ξεχώρισε για άλλο ένα παιχνίδι η Ευγενία Τσάπαλα όπου πήρε και τις κρίσιμες μπάλες και τις τελείωσε αποτελεσματικά ενώ από την ομάδα του Διαγόρα ξεχώρισε η Δικαστοπούλου που προσπάθησε σε αρκετά σημεία του αγώνα να κρατήσει την ομάδα της κοντά στο σκορ.

pagkorasides-finika-diagoras-2012-1

Στο άλλο παιχνίδι ο Νηρέας Χίου κέρδισε με τον Πολυκράτη Σάμου με 3-1 σετ και κατέκτησε την 2η θέση.

Οι συνθέσεις :  

A.O Φοίνικας Σύρου: (Αλτουβάς Γ. ) Βασιλικού M. , Φιλίππα, Δελασούδα, Τσάπαλα, Πούλου, Βασιλικού, Κοσιάντου, Ρούσσου Ν , Βαρθαλίτου, Παπάζογλου, Μαραγκού, Ρούσσου Ε. (L)

Διαγόρας Ρόδου: (Δικαστόπουλος Π.)Δικαστοπούλου, Λιαράκου, Γιαλούρη, Τοτόνι, Καραγιάννη, Χανιωτάκη, Δελιγιώργη, Τοτόνι Α., Ελλήνα

Η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. 1.Φοίνικας Σύρου      6 βαθμοί
  2. 2.Νηρέας Χίου          5 βαθμοί
  3. 3.Διαγόρας Ρόδου     4 βαθμοί
  4. 4.Πολυκράτης Σάμου 3 βαθμοί

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares