Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 18:16

VIMAR και ΑΟ Θήρας μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο ένας μετά τον άλλον, οι χορηγοί ανανεώνουν την στήριξη τους στον ΑΟ Θήρας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη φορά, πρόκειται για την εταιρία VIMAR, που παραμένει σταθερός υποστηρικτής που θα κάνει και φέτος ο Θηραϊκός σύλλογος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Α.Ο. Θήρας : Ανανέωση συνεργασίας με την εταιρεία VIMAR

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, ότι η ιταλική εταιρεία VIMAR που παράγει ηλεκτρολογικό υλικό οικιακών και κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί μεγάλο χορηγό του Α.Ο. Θήρας, ανανέωσε τη συνεργασία μας και θα είναι μαζί μας και τη φετινή αγωνιστική χρονιά!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία VIMAR που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, συνεχίζοντας να ενισχύει με την εμπιστοσύνη της την ομάδα μας.

Η εταιρεία VIMAR διαθέτει τα προϊόντα της στην Ελλάδα από το 1964 τα οποία χαρακτηρίζονται κι έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την αισθητική τους.

Τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της VIMAR είναι βραβευμένα για το design τους, ενώ εκφράζουν την πείρα και εξελιγμένη τεχνογνωσία με την οποία παράγονται, ακολουθώντας αυστηρά και συνειδητά διαδικασίες eco friendly.

Τα προϊόντα της VIMAR αποτελούν εγγύηση ποιότητας ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της μεταδίδει το σλόγκαν της εταιρείας: energia positiva!

Αγαπητή VIMAR, σας ευχαριστούμε θερμά για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, για την μέχρι σήμερα υποστήριξή σας στις προσπάθειές μας για την ενίσχυση του αθλητισμού στο νησί μας και την επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας την Α1 Εθνική κατηγορία, κάνοντάς μας να κοιτάμε ακόμη πιο ψηλά, πάντοτε με energia positiva!

Για το Δ.Σ. Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares