Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 00:20

Η ναυμαχία του κορινθιακού

pamvoxaikos-foinikas navmaxia

Το ντέρμπι των ομάδων που προέρχονται από την Α2 αλλά που πρωταγωνιστούν στην Βόλεϊ Λιγκ του Παμβοχαϊκού και του Φοίνικα Σύρου (3/3, 17.00 Novasports4) ξεχωρίζει στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Ο Παμβοχαϊκός είναι αήττητος στη Βόχα σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ ο Φοίνικας μετράει τρεις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις τα τελευταία δύο χρόνια…

William Hill Sports Οι δύο νεοφώτιστοι βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και η αυριανή αναμέτρηση θα κρίνει ίσως και την τρίτη προνομιούχο θέση στην κανονική περίοδο.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν προβλήματα όλη την εβδομάδα με ιώσεις αλλά ο Νίκος Ζαλμάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Από την πλευρά του Φοίνικα ο Νίκος Νεόφυτος δεν θα έχει στη διάθεση του για ένα ακόμη παιχνίδι τον Ντάγκουμπιτς που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

«Μόνο ο φιλές μας χωρίζει»

Ο Σταύρος Κατασανεβάκης που έζησε και τα τρία ντέρμπι μας είπε «Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους παίκτες του Φοίνικα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και στη Σύρο μας φιλοξένησαν άψογα, κι εμείς του φερθήκαμε υπέροχα στο Βραχάτι. Και τους φιλάθλους των δυο επαρχιακών ομάδων δεν τους χωρίζει κάτι. Αντίθετα τους ενώνουν πολλά».

William Hill Sports

Ο Ηλίας Λάππας τόνισε: «Τα παιδιά του Παμβοχαικού είναι φίλοι μας και δεν μας χωρίζει παρά μόνο ο φιλές κατά τη διάρκεια του ματς. Μετά δεν μας χωρίζει τίποτα. Χαιρόμαστε που μια ομάδα από την περιφέρεια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλει και το ίδιο πρέπει να σκέφτονται και οι Κορίνθιοι για τον Φοίνικα Σύρου».

Η αναμέτρηση θα είναι τηλεοπτική (17.00 Novasports4) και θα τη διευθύνουν οι Γεωργουλέας – Κουτσούλας με παρατηρητή τον  Βασιλειάδη.

*Οι επικεφαλείς της λέσχης του Παμβοχαϊκού σε επικοινωνία με το volleynews θέλουν να ευχηθούν να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει.

Volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares