Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 01:15

Φέρνει κεντρικό από Καναδά και λίμπερο τον Γκαρά ο Φοίνικας

ο ρόστερ της ομάδας του Φοίνικα Σύρου σιγά – σιγά ολοκληρώνεται, καθώς η διοίκηση του «Πειρατικού» έχει σπάσει τα… κοντέρ και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει σχεδόν κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν.

Οι θέσεις που απομένουν καθώς οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη συμφωνήσει, αλλά και ανακοινωθεί από το «Πειρατικό», είναι λίγοι.

Η βασική θέση που έχει απομείνει και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Σύρου έχει ρίξει μεγάλη βάση σ’ αυτό, είναι για το κέντρο. Στόχος του Φοίνικα Σύρου ONEX είναι η αναζήτηση αθλητή που θα κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Φοίνικας έχει βρει τον… εκλεκτό και ο οποίος θα συμπληρώσει ουσιαστικά το πάζλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει συμφωνήσει σε όλα με Καναδό κεντρικό ύψους 210 εκατοστών.

Με το… "βουνό" που θα βάλει στα δικά του… γρανάζια ο Φοίνικας αυτομάτως αποκτά δύναμη και βάζει ένα αθλητή αρκετά ικανό ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά ώστε και να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας της Σύρου.

Από εκεί και πέρα το «Πειρατικό» αναζητά ακόμη έναν αθλητή για τη θέση του λίμπερο. Οι Συριανοί φαίνεται πως πάνε σε έναν αθλητή ο οποίος έχει περάσει και πάλι από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Ο Δημήτρης Γκαράς ο οποίος φαίνεται να είναι κοντά, έχει περάσει από το νησί τη σεζόν 2012-13, όπου και έφτασε μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου.

Το βιογραφικό του Έλληνα λίμπερο

Ο Δημήτρης Γκαράς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ορεστιάδα το 2004, όπου έπαιξε για δύο σαιζόν. Τις επόμενες δύο περιόδους αγωνίστηκε με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ το 2007 πήρε μεταγγραφή στον Γ.Σ. Λαμία, όπου έμεινε για δύο χρονιές. Το 2009 αγωνίστηκε για την ομάδα της Ε.Α. Πατρών, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Γ.Σ. Λαμία, όπου κατάφερε να φτάσει στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος του 2012, χάνοντας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Την επόμενη χρονιά μετεγγράφει στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος του 2013, χάνοντας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Το 2013 υπέγραψε στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ.. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης συνδύασε το όνομα του με τις επιτυχίες του συλλόγου, κατακτώντας το νταμπλ του 2015 και τα πρωταθλήματα του 2016 και 2017. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με την ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ το 2018 πήρε μεταγραφή στην Α.Ε.Κ.

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares