Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 00:58

ΑΟ Θήρας και παιδιά, σχέση αγάπης και λόγος ύπαρξης!

Ο ΑΟ Θήρας έχει ταυτίσει την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια με τα παιδιά και αυτό δεν φαίνεται μόνο μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου, αλλά και στο γήπεδο, όπου στο τέλος κάθε αγώνα δεκάδες μικρά παιδιά μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και γίνονται ένα με τις αθλήτριες.

Οι άνθρωποι της ομάδας βέβαια ίσως δεν περίμεναν ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και μακριά από το νησί της Σαντορίνης. Συγκεκριμένα, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα, οι παίκτριες και οι άνθρωποι της ομάδας, με μία μικρή δόση έκπληξης, αλλά με μεγάλη παράλληλα ικανοποίηση έζησαν την «εισβολή» στον αγωνιστικό χώρο 30 παιδιών από την ακαδημία Alexandria Volley, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που αγκάλιασαν τις αθλήτριες και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φυσικά, το χατήρι τους έγινε με μεγάλη χαρά και μάλιστα το γεγονός σχολιάστηκε με σχετικό post από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, κ. Ανδρέα Πατηνιώτη:

Ένας από τους λόγους ,που αφιερώνω σχεδόν όλη μου την ενέργεια , εγώ , αλλά και όλη η διοίκηση του ΑΟ Θήρας , είναι τα παιδιά!!!
Χτίζουμε μια ομάδα δυνατή για να δημιουργήσουμε σωστα πρότυπα στα παιδιά μας !!!
Σήμερα ένιωσα 2 χαρές:
Α) την νικη μας επι του ΠΑΟΚ ,και
Β) ξαφνικά με την λήξη του αγώνα εισέβαλαν στο γήπεδο πάνω από 30 παιδάκια της Ακαδημίας Alexandria Volley, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας , αγκαλιάζοντας τις αθλήτριες μας ζητώντας να φωτογραφηθούν μαζί τους !!!
Αυτες είναι οι απολαβες των κόπων μας !!!
Η αγάπη για τον αθλητισμό, η αγάπη για τα παιδιά μας.
Αυτός είναι ο στόχος του ΑΟ Θήρας.

DSC_0810hgfhjm_82f15.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares