Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 00:22

Ανακοίνωση του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου γυναικών volley από την Σύρο!

AMS FILOTIOY-FOINIKAS GINAIKES

Με αφορμή το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής για την ομάδα του Α.Μ.Σ. ΦΙλωτίου την ερχόμενη εβδομάδα, η ομάδα της Νάξου εκφράζει μέσω του sport Cyclades την δυσαρέσκεια του για τον λόγο ότι η τοπική επιτροπή πετοσφαίρισης Κυκλάδων έχει βάλει την ομάδα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου να αγωνιστή μέσα σε 20 ώρες 3 παιχνίδια!!


Πιο συγκεκριμένα σε συνομιλία που είχαμε λίγο μετά τον αγώνα του Φιλωτίου με το Α.Σ.Ε.Ν οι παίκτριες Κατερίνα Μουστάκη και Σοφία Βασιλάκη μας εξέφρασαν τα εξής:


"Θεωρούμε απαράδεχτο και αντιαθλητικό η ομάδα μας να μπαίνει σε μια τέτοια ταλαιπωρία να ταξιδέψει από την Νάξο το απόγευμα της Παρασκευής και με το που φτάνοντας στο λιμάνι της Σύρου αμέσως μετά να υποχρεώνετε να αγωνιστεί κατευθείαν με την ομάδα του Ποσειδώνα Τήνου στις 21:00! Και στην συνέχεια το Σάββατο στις 9:00 το πρωί να υποχρεωνόμαστε να αγωνιστούμε σαν… γηπεδούχοι στο νησί της Σύρου ενώ η έδρα μας είναι στο ΔΑΚ Νάξου! Και δεν φτάνει αυτό την ίδια μέρα του Σαββάτου, το απόγευμα στις 17:00, να ξανά αγωνιζόμαστε με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου!


Έλεος! Είναι απάνθρωπο το πρόγραμμα της τοπικής επιτροπής πετοσφαίρισης Κυκλάδων και βάζει σε περιπέτεια την ομάδα μας με κίνδυνο λόγο της υπερκόπωσης μέσα σε 20 ώρες να τραυματιστεί κάποια συμπαίκτριά μας! Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι με επικεφαλή και πρόεδρο κ. Μπαλόπιτα που βγάζουν αυτού του είδους τα προγράμματα. Πρέπει να αναλογιστούν αν ήταν τα παιδιά δικά τους θα έβγαζαν τέτοια προγράμματα; Θα πάρουν τις ευθύνες για οτιδήποτε συμβεί στην ομάδα μας; Τους θεωρούμε επικίνδυνους με την ενέργειά τους αυτή για το κυκλαδίτικο αθλητισμό!"

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares