Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 12:14

Ευκολη νικη το ΑΣΕ Νεωριο απεναντι στον Ήφαιστο.

gynaikes newrio-ifaistos 1 2012

Η ομάδα του Ήφαιστου Βόλεϊ Γυναικών έφτασε από την Σαντορίνη στο λιμάνι τις Σύρου στις 20:55 το βράδυ τις Παρασκευής μετά από ταξίδι 5.5 ωρών και αλλαγή πλοίων από το λιμάνι τις Πάρου και  φτάνοντας κατευθείαν στο κλειστό του Β' ΑΚΔΕ όπου θα αντιμετώπιζε στο πρώτο της παιχνίδι από τα τρία προγραμματισμένα την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου.

Η ομάδα του Ήφαιστου διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές του παιχνιδιού για το λιγοστό χρόνο που έδωσαν στην ομάδα για την προθέρμανσή της χωρίς όμως να υπάρχει καμία ανταπόκριση.


Το παιχνίδι βάση προγράμματος ήταν να ξεκινήσει στις 21:00.
Στο αγωνιστικό μας κομμάτι τώρα οι 2 ομάδες ξεκίνησαν παρά  πολύ δυναμικά προσφέροντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο Βόλεϊ και με το σκορ να αλλάζει υπέρ της μιας η τις άλλης ομάδας. Η ομάδα του Νεωρίου ήταν ποιό ψύχραιμη στις επιλογές της στο 1ο σετ και κέρδισε με 25 - 21 κάνοντας το 1-0.

Στο 2ο σετ η ομάδα του Κελμάερ μπήκε σαν να μην είχε τις σωματικές - ψυχικές δυνάμεις στο παρκέ, κάνοντας πολλά λάθη σε επίθεση - άμυνα έδωσε την ευκαιρία στο Νεώριο να πάρει  πολύ ποιό εύκολα απ' ότι φανταζόντουσαν το σετ με 25 - 7 κάνοντας το σκορ στο 2-0 σετ και φυσικά την ψυχολογία υπέρ τους.
Και στο 3ο σετ δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του Ήφαιστου αφού φάνηκε ότι η ταλαιπωρία του ταξιδιού που είχε επηρεάσει τις βασικές παίκτριες του έτσι βλέποντας αυτό ο προπονητής του 'Ήφαιστου θέλησε να ξεκουράση τις βασικές του παίκτριες για το αυριανό πρωινό του  παιχνίδι με το Ποσειδώνα Τήνου.

Έβαλε όλες του τις μικρές του ηλικιακά παίκτριες του παίζοντας έτσι όλο το τελευταίο 3ο σετ το οποίο έχασε με 25 - 12. Η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου έπαιρνε σχετικά μια εύκολη νίκη με 3 - 0 σετ απέναντι στον Ήφαιστο Σαντορίνης.

Δειτε εδω φωτογραφεις απο τον αγωνα

William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares