×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 00:43

Με στόχο την 3η θέση Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας

Ενδοκυκλαδική μονομαχία για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής Ενδοκυκλαδική μονομαχία για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής

Τα φώτα της 21ης αγωνιστικής θα είναι στραμμένα στο κλειστό της Σαντορίνης όπου ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Πανναξιακό ΑΟΝ το Σάββατο στις 18:00 σε έναν αγώνα που ουσιαστικά θα κρίνει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Δύο στροφές πριν το τέλος, ο ΑΟ Θήρας έχει 45 βαθμούς με τον Πανναξιακό να ακολουθεί με 44 βαθμούς. Η ομάδα της Νάξου προερχόμενη από μία μεγαλειώδη νίκη επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με 3-1 σετ, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης.

Για την ομάδα του ΑΟ Θήρας, επιστρέφει η Αννίκα Μπρίκμαν που δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ώστε να είναι έτοιμη  απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο Πανναξιακός θα ταξιδέψει το Σάββατο το μεσημέρι για την Σαντορίνη καθώς ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Κόβαζιτς θέλησε να εκμεταλλευτεί τις 2 προπονήσεις της Παρασκευής και να προετοιμάσει τις αθλήτριες του για τον σημαντικό αγώνα του Σαββάτου. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Έχουμε προετοιμαστεί και πιστεύω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι».

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Απόστολος Οικονόμου σημείωσε: «Αδιαμφισβήτητα είναι το ντέρμπι της 4αδας ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες και για εμάς θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ματς της χρονιάς, όπου με νίκη κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Σεβόμαστε κ υπολογίζουμε τον Πανναξιακό, αλλά πιστεύω παράλληλα στο ταλέντο και την προσωπικότητα των παικτριών μου και θεωρώ πως αν παίξουμε στα όρια μας , είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Μόνο την νίκη θέλουμε αύριο και με την βοήθεια του κόσμου μας, θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να την πετύχουμε. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για την ιστορία αναφέρουμε πως στο ντέρμπι των Κυκλάδων ο Πανναξιακός έχει το «πάνω χέρι». Έχει κερδίσει τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Νομίκεια (στη Σαντορίνη) με 3-0, ενώ πέρυσι και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος το σκορ ήταν το ίδιο: 3-1 για τον Πανναξιακό. Μάλιστα και στα δύο αυτά παιχνίδια, η ομάδα της Νάξου είχε δώσει MVP της αγωνιστικής. Στον πρώτο αγώνα (3-1 με 25-19, 22-25, 25-19 και 25-11) ήταν η Γκαμπριέλα Τσεβετάνοβα (η 1ηαθλήτρια του Πανναξιακού που είχε τιμηθεί με τη συγκεκριμένη διάκριση) και στον αντίστοιχο του 2ουγύρου, η Μελίνα Εμμανουηλίδου (στη δεύτερη διάκρισή της σε διάστημα τριών αγωνιστικών) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην νίκη που είχε σημειωθεί στην Σαντορίνη (3-1 σετ με 26-28, 25-19, 9-25 και 21-25).

Στην φετινή αναμέτρηση ο Πανναξιακός ηττήθηκε στη Νάξο με 3-2 σετ, σε αγώνα που κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» του ται-μπρεικ. (23-25, 25-18, 21-25, 25-17, 13-15).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares