Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 00:02

Πρόκριση και στήριξη θέλουν οι Έφηβοι του ΑΣΕ Νεωρίου

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων θα διεκδικήσουν οι Πρωταθλητές Κυκλάδων Έφηβοι του ΑΣΕ Νεωρίου, οι οποίοι την Δευτέρα 8/2 στις 20:00 θα υποδεχτούν στο ΑΚΔΕ την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Δωδεκανήσων Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Αξίζει ν σημειωθεί ότι αντίστοιχος αγώνας φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Σύρο και είναι μία καλή ευκαιρία για τους φίλους του Βόλεϊ να δουν τα παιδιά της Σύρου να διεκδικούν μία θέση που θα τους πάει πιο μακριά στην διοργάνωση.

Ο κόσμος της Σύρου έχει δείξει ότι αγαπά το άθλημα και οι Έφηβοι της ομάδας ποντάρουν στην δικιά του παρουσία που θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια τους.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σκρέτας από την πλευρά του, αφού τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι, στη συνέχεια ζήτησε από την πλευρά του την στήριξη του κόσμου: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και είμαστε έτοιμη. Για εμάς και ειδικά για τα παιδιά η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη, τα οποία θέλουν να νιώσουν ότι δεν είναι μόνα σε αυτή την προσπάθεια».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares