Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 23:29

Νίκη για της γυναίκες του Α.Σ.Ε. Νεωρίου 3-1 τον Α.Ο. Πάρου

Η 5η αγωνιστική στην κατηγορία γυναικών διεξάχθηκε το απόγευμα της Κυριακής με την ομάδα του Α.Σ.Ε. Νεωρίου να υποδέχεται στο κλειστό «Ιωάννης Γουλανδρής» την ομάδα του Α.Ο. Πάρου.

AO PAROY 2014-2015Η Παριανή ομάδα έφτασα κατευθείαν από το πλοίο στο κλειστό με αποτέλεσμα την λογική δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Συριανές μπήκαν ζεστά και δυνατά στο παιχνίδι βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Στον αντίποδα η ομάδα της Πάρου φάνηκε μουδιασμένη, προφανώς από το ταξίδι, πατώντας αργότερα στο παρκέ αλλά ήδη ήταν αργά καθώς το Α.Σ.Ε.Ν είχε αυξήσει την διαφορά κατακτώντας το σετ με 25-16.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο σετ με τις Συριανές να παίρνουν κεφάλι από τους πρώτους πόντους με τις Παριανές να αντιστέκονται σθεναρά με στιγμές αντεπίθεσης χωρίς όμως να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν και το Α.Σ.Ε.Ν να κερδίσει με 25-19.

gynaikes-aop-neorio-15-2-2015-0

Στο τρίτο σετ και ενώ τα πράγματα για τον Α.Ο.Π έδειχνα ότι το Α.Σ.Ε.Ν θα έχει ένα εύκολο απόγευμα έβαλε μπροστά τις μηχανές και πήρε το προβάδισμα με την Συριανή ομάδα να παθαίνει blackoutκαι να παραδίνεται με σκορ 15-25 κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Πραγματικό ντέρμπι πήγε να γίνει στην αρχή το τέταρτο σετ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι τους πρώτους δέκα πόντους. Στο σημείο αυτό και έπειτα οι Συριανές αντεπιτέθηκαν και πήραν προβάδισμα οχτώ πόντος τελειώνοντας το παιχνίδι με σκορ 25-17 και το 3-1 στα σετ υπέρ του Α.Σ.Ε. Νεωρίου!

Α.Σ.Ε. Νεωρίου (Σκρέτας Χ.): Μπουντούρη Κ., Πρίντεζη Μ., Βαρσάμη Ε., Κοκμοτού Ν., Παπουτσά Ι., Χατζηγεωργίου Ν., Ξαγοράρη Ε., Καραβάνα Κ., Σκουλάτου Π., Κοκμοτού Β., Τζέκα Κ., Παχή Ε.

Α.Ο. Πάρου (Σκιαδάς Φ.): Ρούσσου Κ., Λακταρίδου Μ., Αιγινίτου Ε., Πορούμπ, Φραγκούλη Μ., Βαλαβάνη Λ., Συνόδη Μ., Λιαρατσίκα Δ., Κορδονέλη Μ., Ραγκούση Γ., Καρατζούνη Ε.

gynaikes-aop-neorio-15-2-2015-2

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares