Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 16:25

Τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα…

Η 4η παραίτηση μέσα σε 5 χρόνια του Γιάννη Βαληνδρά από διοικητική θέση του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι γεγονός, με τον Ναξιώτη παράγοντα να διεκδικεί πλέον ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ που έχουν σημειωθεί ποτέ από κάποιο διοικητικό μέλος ομάδας παγκοσμίως. Η 4η παραίτηση μέσα σε 5 χρόνια του Γιάννη Βαληνδρά από διοικητική θέση του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι γεγονός, με τον Ναξιώτη παράγοντα να διεκδικεί πλέον ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ που έχουν σημειωθεί ποτέ από κάποιο διοικητικό μέλος ομάδας παγκοσμίως.

Με ανακοίνωση του ο Γενικός Αρχηγός του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Γιάννης Βαληνδράς έκανε γνωστή την παραίτηση του από τα διοικητικά του συλλόγου της Νάξου.

Φυσικά το γεγονός αυτό για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια αυτή θα είναι η 3η παραίτηση του Ναξιώτη επιχειρηματία, ενώ υπάρχει και μια 4η που είναι και η πιο πρόσφατη και στην οποία ο κ. Βαληνδράς είχε αποχωρήσει από την θέση του προέδρου.

Μάλιστα ο ίδιος μιλάει για αμετάκλητη απόφαση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και εν αντιθέσει με προγενέστερες παραιτήσεις του δύσκολα μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει στην ταύτιση απόψεων με τα άλλα μέλη της διοίκησης, πολλά από τα οποία φέρονται σαφέστατα δυσαρεστημένα από τις πρακτικές και την συμπεριφορά του πρώην Γενικού Αρχηγού, ο οποίος χρεώνεται και ένα μεγάλο κομμάτι από την κατιούσα πορεία που έχουν περιέλθει η ακαδημίες της ομάδας.

Ο ίδιος στην ανακοίνωση του αναφέρει:

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΓΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ"

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει ανακατατάξεις στην διοίκηση του Πανναξιακού, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος Γενικός Αρχηγός, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που πασχίζουν καθημερινά για το καλό της ομάδας και των τμημάτων της είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν να ζουν το όνειρο!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares