Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 12:55

Εύκολο Σαββατοκύριακο για τις "μικρές" του Νεωρίου

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου διεξήχθη ο αγώνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των παγκορασίδων μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και του Α.Ο. Φοίνικα.

Στο 1ο σέτ η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου ξεκίνησε δυναμικά και απέκτησε γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας, η οποία επέτρεψε την δοκιμή διαφορετικών συστημάτων και η κατάκτηση του ήρθε πολύ γρήγορα με 25-6. Στο δεύτερο σετ δόθηκε η ευκαιρία σε πολύ μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες να συμμετάσχουν οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χωρίς καμία βοήθεια από τις βασικές παίκτριες πήραν το σετ με 25-21 δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία τεχνικής κατάρτισης. Στο τρίτο σετ ξεκίνησαν πάλι οι μικρότερες παίκτριες και έφεραν την νίκη με τυπική διαδικασία κατακτώντας και αυτό το σετ με 25-12.Τα σέτ: 3-0 (25-6, 25-21, 25-12)

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην ομάδα του ΑΣΕ νεωρίου συμμετείχαν αθλήτριες από 2000 έως 2003 που συμμετείχαν σε ολόκληρα σετ!

Συνθέσεις:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χρήστος), Κοκμοτού Ν., Κοκμοτού Β. Σκουλάτου Π., Ρούσσου Γ., Παχή Ε., Κοτσιπετσίδη Κ., Βαρσαμή Ε., Στεφάνου Α., Τζέκα Κ., Παπουτσά Ι., Καραβάνα Κ., Φουάση

ΑΟ. Φοίνικας: (Κάμπαξη Βάλια), Ραφιού, Δαλεζίου, Ρωμανού, Φραγκέδη, Κρητικού, Παλαιτσάκη, Μαραγκού Ν., Απομάχου, Ζιάβρα, Μαραγκού Ε.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου διεξήχθη και ο αγώνας στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και Ποσειδώνα Τήνου.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά πήρε γρήγορα διαφορά ασφαλείας που επέτρεψε δοκιμές σε θέσεις, αλλά και σε τρόπο αναπτύξης. Το σετ έληξε 25-17. Στο δεύτερο σετ έγιναν ριζικές αλλαγές στην σύνθεση του ΑΣΕ Νεωρίου και δόθηκε η ευκαιρία σε παίκτριες μικρότερης ηλικίας να αγωνισθούν οι οποίες έδειξαν πως και σε υψηλότερο επίπεδο μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το σετ αυτό έληξε 25-15. Στο τρίτο σετ ύστερα από ένα σερί 7-0 από σερβίς της ομάδας μας εισήλθαν στο παιχνίδι πάλι οι μικρότερες αθλήτριες που κράτησαν την διαφορά σε όλο το σετ το οποίο έληξε με 25-18.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-15, 25-18)

Συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χρήστος), Χατζηγεωργίου Λ., Συρίγου Ε., Κοκμοτού Ν., Κοκμοτού Β., Σκουλάτου Π., Μπουντούρη Κ., Πρίντεζη Μ., Καραβάνα Κ., Παχή Ε., Βαρσαμή Ε., Παπουτσά Ι., Ξαγοράρη Β.,

Ποσειδώνας Τήνου: Βαρβέρη Κ., Αρμακόλλα Λ., Απέργη Σ., Βιδάλη Μ., Ανδριώλη Σ., Αρμακόλλα Α., Βέλα Λ., Απέργη Α., Φωσκόλου Ν., Κούλια Χ., Γκινάϊ Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares