Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 16:02

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΟ Θήρας

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. του ΑΟ Θήρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία ανακοίνωση, η οποία αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Οι επανεκλεγέντες κύριοι: Συνολάκης, Σιγάλας, Μέντας και Γκιτσονάκης ουσιαστικά προαναγγέλλουν την αποχώρηση τους από το Δ.Σ, καθώς στο τέλος της ανακοίνωσης τους εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα.

Όπως γράψαμε χθες στις τάξεις του σωματείου υπάρχουν αρκετές διαφορές, οι οποίες όλοι εύχονται να λυθούν για το καλό της ομάδας. Πάντως οι τέσσερις άνδρες δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν την ομάδα κατά την διοικητική τους θητεία.

Η ανακοίνωση

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Θήρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει :

Όλες τις αθλήτριες του Ομίλου και το προπονητικό team για την υποδειγματική συνεργασία και την απαράμιλλη αγωνιστική ευσυνειδησία που υπέδειξαν καθ όλη την διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την πραγματικά αξιοθαύμαστη πορεία της ομάδας που την οδήγησαν στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας volley Γυναικών.

Τον Δήμο Θήρας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ,  το ΔΑΠΠΟΣ και όλους τους χορηγούς της ομάδας που την στήριξαν οικονομικά και την βοήθησαν τα μέγιστα για να για να πραγματοποιήσει το άπιαστο όνειρο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Πάνω απ όλους όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που αγκάλιασε ενωμένος την ομάδα και την στήριξε τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της .

Η στήριξη τους ήταν πραγματικά πολύτιμη και τους αναλογεί ένα μεγάλο μερίδιο από τις επιτυχίες του συλλόγου.

Τέλος σαν απερχόμενο Δ.Σ. ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα και να διατηρήσει την μέχρι τώρα ανοδική της πορεία.

Το απερχόμενο Δ.Σ του Α.Ο Θήρας

Συνολάκης Γεώργιος  πρόεδρος

Σιγάλας Γεώργιος       Αντιπρόεδρος

Μέντας Αθανάσιος      Γ. Γραμματέας

Γκινοσάτης Δημήτρης Ταμίας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares