Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 21:36

"ΦΩΝΕΣ" και από Φιλώτι για την Τ.Ε. Βόλεϊ

Όπως λέει κάποιο ρητό "σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση". Αυτή τη φορά έρχεται μία ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου για να μας υπενθυμίσει το πρόβλημα που υπάρχει όσον αφορά τους ορισμούς αγώνων από την Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων.

Λίγες ημέρες μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Φοίνικα ακόμα ένα σωματείο διαμαρτύρεται για ορισμό αγώνα από την Τ.Ε. Κυκλάδων και την γενικότερη «ακαμψία» που υπάρχει από την διοικούσα αρχή. Μάλιστα «όλως τυχαίως» ο εν’ λόγω ορισμός αφορά και πάλι αγώνα στον οποίο ο ένας από τους δύο αντιπάλους είναι η ομάδα του Προέδρου της Τ.Ε. ο ΑΣΕ Νεωρίου.

Το σωματείο της Νάξου εξέδωσε μία ανακοίνωση, στην οποία εκτός της δυσφορίας των διοικούντων, αποτυπώνεται και η αγωνία με το τι μέλει γενέσθαι με το άθλημα.

Μετά την άρνηση της Τ.Ε., ώστε να αλλάξει ή να ματαιώσει το παιχνίδι Γυναικών ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΜΣ Φιλωτίου, δράση αναλαμβάνουν οι κακές ακτοπλοϊκές γραμμές των Κυκλάδων, αφού είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει δρομολόγιο με το οποίο το Φιλώτι θα μετέβαινε στην Σύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου  Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να ταξιδέψει στη Σύρο, όπου η ομάδα πετοσφαίρισης των γυναικών θα αγωνιστεί την Κυριακή με την ομάδα του ΑΣΕ Νεώριου.  Ο λόγος που αδυνατούμε, είναι ότι είναι η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να αναχωρήσει από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στις 13:00 να δώσει τον αγώνα τη Κυριακή 13:00 και να επιστρέψει από εκεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και να φτάσει στη Νάξο 24:00.

Τα παραπάνω θα επιβάρυναν οικονομικά το σύλλογο καθώς θα χρειαζόταν περίπου 800€ για το ταξίδι αυτό, ενώ οι μισές και πλέων αθλήτριες αδυνατούν να συμμετάσχουν λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα μας έχει ήδη αγωνιστεί 3 φορές την φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου έχουν 1-2 αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι ο ορισμός ενός ακόμα αγώνα αλλοιώνει την ισονομία μεταξύ των ομάδων που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε ένα δίκαιο και αντικειμενικό πρωτάθλημα.

Είναι η δεύτερη φορά όπου ζητούμε έγκαιρα την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής αγώνος όμως και πάλι δεν γίνεται δεκτό το αίτημα μας.

Φέτος πιστεύουμε ότι έχει γίνει μία πολύ καλή προσπάθεια από τα μέλη του συλλόγου για να γίνει μια δημιουργική δουλεία. Θα θέλαμε λοιπόν να μας επιτρέψετε να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας πετοσφαίρισης σε χρόνο που θα είναι εφικτή και η δική μας συμμετοχή,  ώστε να δώσουμε στα νέα μέλη της ομάδας μας να «γευτούν»  τη χαρά της συμμετοχής τους στο τοπικό πρωτάθλημα.

Είμαστε σίγουροι ότι η Τ.Ε. Κυκλάδων συμπορεύεται με τα σωματεία ώστε να διεξάγεται με ισονομία το πρωτάθλημα και παράλληλα να συμβάλει στην ομαλή διάδοση του αθλήματος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares