Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 14:49

Ρυθμίσεις για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες του Φοίνικα

Μετά από απόφαση των συναρμόδιων φορέων έκδοσης άδειας και ομαλής διεξαγωγής αγώνων, με την οποία η ομάδα του Φοίνικα είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί, ενημερώνουμε τους φιλάθλους για τις ακόλουθες ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1. Στην κάτω κερκίδα, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, όσοι πληρώνουν εισιτήριο εισόδου, οι επίσημοι και οι συγγενείς των αθλητών, καθώς και τα ανήλικα τέκνα όλων των παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι δεν καταλαμβάνουν κενή θέση στο γήπεδο.

2. Όσοι έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο (ανήλικοι κάτω των 16 ετών, αθλητές/αθλήτριες, σώματα ασφαλείας, προπονητές κλπ.) θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δωρεάν ΜΟΝΟ στην επάνω κερκίδα.

3. Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ να κάθεται στα σκαλιά που χωρίζουν τα διαζώματα του γηπέδου.

Στις δύο εισόδους του γηπέδου, μέλη της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με την συνδρομή της Αστυνομίας, θα ελέγχουν τις κάρτες μέλους και τα εισιτήρια εισόδου. Παρακολούνται οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να έχουν πάντα μαζί τους τις κάρτες τους.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με Ολυμπιακό

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στον προσεχή αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς η διοργάνωση είναι της Ελληνικής Ομσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Δέκα (10) ευρώ για την κάτω κερκίδα και πέντε (5) ευρώ για την επάνω κερκίδα.

Θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι παρακαλούνται όπως παραλάβουν τα εισιτήρια τους την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και την Τρίτη 28 Ιανουαρίου από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου (Ερμού κ’ Στ. Πρωίου γωνία), κατά τις ώρες 11:00-13:00το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα (μόνο τη Δευτέρα)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares