Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 22:38

Δύσκολη επικράτηση για τις γυναίκες του Φιλωτίου επί του ΑΟ Πάρου

Νίκη που την κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σημείωσαν σήμερα στο ΔΑΚ η γυναικεία ομάδα του Φιλωτίου επί του ΑΟ Πάρου με 3-2 σετ.

Οι Παριανές αποδείχτηκαν για άλλο παιχνίδι ότι είναι «σκληρά καρύδια» και παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν μόλις το δεύτερο τους ματς σε πανκυκλαδικη διοργάνωση, μπορούν και κοιτούν στα μάτια ομάδες με εμπειρία.

 

Τα εύκολα… δύσκολα!

Και ενώ φάνηκε στην αρχή ότι οι Ναξιώτισσες θα έχουν ένα ευχάριστο και άνετο ματς, οι «γειτόνισσες» με ένα δυνατό come back έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Το τάϊ μπρέϊκ έδωσε τελικά τη νίκη στο Φιλώτι και τον ένα βαθμό στον ΑΟΠ.

Στο πρώτο σετ ο ΑΜΣ Φιλωτίου το κατέκτησε σχετικά εύκολα όμως στο 2ο ζορίστηκε αρκετά. Ο ΑΟΠ μείωσε με υπερπροσπάθεια σε 2-1 στο τρίτο σετ, ενώ ισοφάρισε κάνοντας περίπατο στο 4ο. Οι Φιλωτίτισσες πιο αποφασισμένες πήραν δίκαια τη νίκη κατακτώντας το 5ο και τελευταίο σετ.

Σετ: 25-17, 25-22, 24-26, 10-25, 15-8

 

ΑΜΣ Φιλωτίου: Χάλκου Σ., Τόλογλου Δ., Βασιλάκη Μ., Βασιλάκη Σ., Ριτσι Σ., Ψαρρά Κ., Μανιού Ι., Στεργίου Α., Τσακωνιάτη Χ.

ΑΟ Πάρου: (Σκιαδάς Φ.) Σαρηκώστα Μ., Λακταρίδου Μ., Νίκα Κ., Συμούδη Χ., Γκέκα Μ., Βαλαβάνη Λ., Συνόδη Μ., Ρούσσου Κ., Κορδονέλη Μ., Ραγκούση Κ., Ραγκούση Γ.

Δείτε εδώ την βαθμολογία και τα αποτελέσματα στο γυναικείο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Κυκλάδων

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήττα σοκ από την Κηφισιά… Έχασε το ντέρμπι »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares