Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 14:52

Δυνατά με Κρουζέιρο, σημεία για όλα τα γούστα

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού τελικού στο «Γουέμπλεϊ».

Η ομάδα του Χάινκες κατάφερε ό,τι δεν μπόρεσε πέρυσι στο γήπεδοό της κόντρα στην Τσέλσι, να κατακτήσει δηλαδή το τρίτο της Champions League και να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ. Η Ντόρτμουντ αν και άντεξε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση, καθώς δέχτηκε γκολ απο τον Αριέν Ρόμπεν στο 89’. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερλιγκ, με τον ΠΑΟΚνα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εντυπωσιακό αναμένεται και το φινάλε στη Football League καθώς ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά ούτες ποιες ομάδες θα ανέβουν απευθείας και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια ο μεγάλος αγώνας γίνεται στην «αιώνια πόλη». Η Ρώμη χωρίζεται στα δύο, αφού Ρόμα και Λάτσιο διεκδικούν το Κύπελλο. Τελικούς Κυπέλλου έχουμε και σε Σκωτία, Σουηδία και Πορτογαλία, ενώ πέφτει η αυλαία στα πρωταθλήματα Γαλλίας και Αυστρίας.

Καλησπέρα σας,

 

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» της Κρουζέιρο κόντρα στηνΓκοϊάς σε απόδοση 1.72. Η μοναδική ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια της ήταν αρκετή για να της στερήσει το τοπικό πρωτάθλημα Μινέιρο 1 από την Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς δεν κατάφερε να ισοσκελίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα με το νικηφόρο 2-1 του επαναληπτικού στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν με φιλοδοξίες στη φετινή Serie Α, επιζητώντας ένα εμφανώς καλύτερο πλασάρισμα από την 9η θέση της περσινής περιόδου. Σημαντική η ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα του αμυντικού Ντεντέ, του μέσου Έβερτον Ριμπέιρο και του επιθετικού Νταγκομπέρτο. Νέος τεχνικός ο Μαρσέλο Ολιβέιρα, που θήτευσε πέρσι στη Βάσκο ντα Γκάμα (όχι σε όλη τη σεζόν). Κυριότερη απώλεια αυτή του μέσου Μοντίγιο. Η Γκοϊάς έχασε τον τίτλο του τοπικού πρωταθλήματος Γκοϊάνο 1 στους διπλούς τελικούς με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε (με 2 ισοπαλίες). Σημαντικές οι απώλειες του μέσου Γκουλάρτ και του ακραίου αμυντικού Ετζίντιο. Συνεχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» και το over 2.5 γκολ στον αγώνα Σταντάρ Λιέγης με αντίπαλο τη Γάνδη σε απόδοση 1.81. Είναι αγώνας ρεβάνς για τον τελικό των πλέι οφ στο Βέλγιο. Σε περίπτωση που το σκορ είναι ίδιο με αυτό του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειασθεί πέναλτι. Ο νικητής εξασφαλίζει μία θέση στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.Τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα για τη Γάνδη ολοκληρώθηκαν με G/G. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» της Νις κόντρα στην Αζαξιό σε απόδοση 2.30. Η Νις δεν έχει ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Αζαξιό για τη Ligue 1 (2-2-0), ενώ η μετρά δέκα νίκες εντός του 2013 στη Ligue 1. Περισσότερες έχει μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν (13). Επιστρέφουμε στη Βραζιλία από όπου έχουμε κρατήσει ακόμα ένα σημείο. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet τηςΦλαμένγκο κόντρα στη Σάντος σε απόδοση 2.20. Δείτε εδώ και τις 8 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

 

Στις «Μπόμπες» δύο ειναι τα σημεία που ξεχωρίζουν. Αρχικά το «Διπλό» Draw No Betτης Αούστρια Βιέννης απέναντι στη Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 2.95 και έπειτα το της Τέπλιτσε κόντρα στην Σπάρτα Πράγας σε απόδοση 1.91. Η Αούστρια έδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις άγριες διαθέσεις της, ήταν η πιο σταθερή ομάδα και δίκαια επέστρεψε στον θρόνο του αυστριακού ποδοσφαίρου. Σήμερα αντιμετωπίζει την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου που την προηγούμενη αγωνιστική απογοήτευσε και δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Ριντ (2-2). Εμείς πάμε με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εχουν ψυχολογία και θέλουν να κλείσουν με ένα θεαματικό τρόπο μία εξαιρετική σεζόν. Από το ίδιο πρωτάθλημα έχουμε κρατήσει και το «Διπλό» Draw No Bet της Βάκερ κόντρα στην ΒΑΚ Πέλετς σε απόδοση 2.38. Η Βάκερ παρά τη νίκη επί της Στουρμ Γκρατς δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή της. Σήμερα θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στο Χ καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Από τη Β’ Σουηδίας πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Γκάις κόντρα στη Φάλκενμπεργκ σε απόδοση 3.00. Τη τρίτη σερί νίκη της αναζητά σήμερα η Γκάις, που προέρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Χάμαρμπι. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, η οποία υποτίθεται ότι θα αποτελούσε ένα από τα «όπλα» τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο, οπότε δίνουν βάση αρκετά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία μέχρι στιγμής έχουν καλό πρόσωπο. Ενδεχόμενη επικράτηση θα φέρει την Γκάις στην 2η θέση της βαθμολογία. Πολλά τα προβλήματα απουσιών. Δείτε εδώ αναλυτικά ολες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

 

Στο Μπάσκετ πάμε με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειονέκτημα μάλιστα (-1.5 ) κόντραστην Κίμκι σε απόδοση 1.87, ενώ απο τη Γερμανία κρατάμε το -2.5 Μπάγερν με αντίπαλο την Μπάμπεργκ σε απόδοση 1.91.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω τουLivescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares