Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 16:06

Δυνατά παιχνίδια απο τη Β' Ισπανίας‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μπορεί να μην είναι από τις Κυριακές που έχουμε συνηθίσει με πάρα πολλά παιχνίδια και ντέρμπι σε όλα τα πρωταθλήματα, όμως είναι μία ημέρα που μπορούμε να εξάγουμε αρκετά σημεία τόσο στην κατηγορία «Μονά», όσο και στις «Μπόμπες». Αρχίζουμε τις προτάσεις μας απο την κατηγορία «Μονά» και τα δυνατά μας σημεία που είναι ο «Ασσος» Draw No Bet της Χερέθ με αντίπαλο την Αλμερία σε απόδοση 2.17 και το 2 Draw No Bet της Τζαγκουάρες με αντίπαλο την Ατλάντε σε απόδοση 2.25.

Το σημερινό ματς είναι... τελικός για τη Χερέθ καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο χείλος του... υποβιβασμού και μόνο το «τρίποντο»σήμερα είναι στο μυαλό τους. Η Αλμερία απο την άλλη είναι ψηλά στη βαθμολογία και θέλει για τους δικούς τους λόγους να πάρει κάτι καλό απο το παιχνίδι. Όμως το κίνητρο των γηπεδούχων υπερισχύει και για αυτό πάμε με το 2.17 στον Άσσο Draw No Bet (σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Με οχτώ γκολ παθητικό στα τρία πρώτα παιχνίδια της στην Κλαουσούρα η Ατλάντε δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάτι καλό. ΗΤζαγκουάρες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την τραγική της άμυνα και να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Κλαουζούρα. Παρακάτω βρίσκουμε το Διπλό Draw No Bet της Σίβασπορ με αντίπαλο τη Μερσίν σε απόδοση 1.99. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο κύπελλο και γενικά δεν διανύουν την καλύτερη δυνατή φόρμα, ενώ καλούνται να παραταχθούν χωρίς αρκετούς και σημαντικούς παίκτες λόγω τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και είναι ικανοί σήμερα να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης. Συνεχίζουμε με τον Άσσο της Αμπερντίν στο 2.10 κόντρα στη Χιμπέρνιαν. Οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί αμυντικά και ευελπιστούν να επιστρέψουν σήμερα στις νίκες και να περάσουν τη Χιμπερνιαν στη βαθμολογία. Δείτε αναλυτικά εδώ όλα τα σημεία στην κατηγορία «Μονά».

Στις «Μπόμπες» περνάμε τώρα εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια σήμερα. Το Διπλό Draw No Bet της Γκρόνιγκεν με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν σε απόδοση 2.78, στο Χ2 της Ρεάλ Μαδρίτης Β με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα Β σε απόδοση 2.25 και τον Χ2 της Πούμας με αντίπαλο της Τολούκα σε απόδοση 2.05. Αρχίζουμε απο το Ολλανδικό παιχνίδι Η Ναϊμέγκεν περνά αγωνιστική, που ξεκίνησε από τον Δεκέμβρη και συνεχίζεται και μετά τη διακοπή. Πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη συμπλήρωσε λοιπόν η ομάδα, έχοντας τρεις ήττες με 0-2 και δύο ισοπαλίες με 1-1. Όχι σε καλύτερο σημείο η Γκρόνιγκεν, όμως διαθέτουν πιο συγκροτημένο σύνολο και μπορούν σήμερα να φύγουν με το «διπλό», παρότι εμείς έχουμε και την κάλυψη του DNB. Λίγες ημέρες πριν από το «κλάσικο» των επαγγελματικών ομάδων για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, οι β΄ομάδες τους κάνουν την... αρχή, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. H Ρεάλ Β έχει ανεβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχεται απο μεγάλη νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ και σήμερα είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στην φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα Β΄. Στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα του Μεξικό η Πούμας μπορεί να έχει μόνο έναν βαθμό τις 3 πρώτες αγωνιστικές, όμως παρουσιάζεται ικανή για την έκπληξη με αντίπαλο την Τολούκα η οποία έχει δύο βαθμούς παραπάνω και θα αγωνιστεί χωρίς τον στράικερ Κάτσο. Αξίζει το ποντάρισμα μας στο να μη χάσουν οι φιλοξενούμενοι. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στο  Στοίχημα Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει σήμερα 4 προτάσεις με πιο δυνατή το +2,5 Φρανκφούρτη (1.88) με αντίπαλο την Άρτλαντ για το γερμανικό πρωτάθλημα και το +7,5 της Ρόμα με αντίπαλο την Καντού (1.91) για το ιταλικό. Αναλυτικά οι προτάσεις για το Eu Basket εδώ.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τοΣτοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares