Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 14:19

Κρατάει η Τυνησία κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Σάββατο σήμερα και αρκετά παιχνίδια βρίσκονται στο κουπόνι μας. Πάντως χρειάζεται προσοχή στις επιλογές καθώς η κακοκαιρία που πλήττει όλη την Ευρώπη ενδέχεται να προκαλέσει πολλές αναβολές ιδιαίτερα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Αγγλία. Η Σούπερ Λίγκ επιστρέφει με τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει τόσο η εκτός έδρας αναμέτρηση που δίνει ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, όσο και ο αγώνας επιβίωσης της ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται με τον 4ο όμιλο, ενώ στο Μεγάλο Νησί το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις του Κυπελλου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις.

Ξεκινάμε με τις «Μπόμπες» και το παιχνίδι της ημέρας που είναι για το θεσμό του Κόπα Άφρικα. Στην αναμέτρηση Ακτή Ελεφαντοστού – Τυνησία πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.60. Η νίκη στην πρεμιέρα έχει μετατρέψει την Τυνησία σε φαβορί του ομίλου και αν καταφέρει σήμερα να μη χάσει θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι απο την άλλη είναι το φαβορί, ωστόσο στην πρεμιέρα δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους. Συνεχίζουμε με τις εκπλήξεις και βρίσκουμε το 2 Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Λίβινγκστον με αντίπαλο την Ντάνφερμλιν σε απόδοση 2.70. Η διαφορά των ομάδων δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη όσο αποτυπώνεται στις αποδόσεις, αφού τους χωρίζει μόλις μία θέση στη βαθμολογία. Μάλιστα αμφότερες προέρχονται από ήττα, με τη Λίβινγκστον πάντως να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Συνεχίζουμε με την Β’ Αγγλίας και το Χ2 στην αναμέτρηση Πλίμουθ – Άκρινγκτον σε απόδοση 2.14. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Πλίμουθ είναι στην προτελευταία θέση ωστόσο προβλέπουμε πως θα τα βρει... σκούρα απέναντι στην Άκρινγκτον που έχει καλύτερο σύνολο και πίστη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Δείτε εδώ αναλυτικά τα 7 σημερινά σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες».

Περνάμε στα «Μονά» όπου ξεχωρίζουν δύο δυνατά σημεία για σήμερα. Αρχικά το «Διπλό» Draw No Bet της Βερόνα με αντίπαλο τη Σπέτσια σε απόδοση 1.83 και εν συνεχεία το over 2 γκολ στην αναμέτρηση Αλγερία – Τόγκο σε απόδοση 1.83. Στο πρώτο παιχνίδι για τη Β’ Ιταλίας στηρίζουμε τη Βερόνα που βρίσκεται σε καλή φόρμα και ούσα στην πρώτη τριάδα θέλει να διατηρηθεί με ένα «τρίποντο» σήμερα στις θέσεις ανόδου. Απο την άλλη πλευρά η Σπέτσια δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής και σήμερα δύσκολα θα πάρει κάτι καλό απο το παιχνίδι. Στο αγώνα για το Κόπα Άφρικα αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βγαίνουν μπροστά για να σκοράρουν απο τα πρώτα κιολας λεπτα. Για αυτό πάμε με το over 2 γκολ, ενώ σε περίπτωση που τα γκολ είναι ακριβώς 2 επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Τέλςο για τα «Μονά» έχουμε επιλέξει και τον «Άσσο» της Χαλ με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ σε απόδοση 1.75.

Στην  Στοίχημα Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 3 σημεία απο το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα. Στη Γερμανία πάμε με το -2 της Μπεϊρούθ κόντρα στη Φοίνιξ Χάγκεν, ενώ στη Γαλλία προβλέπουμε εύκολες νίκες για Λε Μαν (-4) και Ποατιέ (-3.5).

Στο Τένις τέλος πάμε με τη νίκη του Wayne Odesnik σε απόδοση 1.50 στον αγώνα για το ATP Challenger Bucaramanga.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares