Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 11:30

Στοίχημα: Combo στο 2.02 με γκολ στο “Mapei”

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (06/01) περιλαμβάνει αγώνες για πρωταθλήματα και κύπελλα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατά προγνωστικά Ιταλίας από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Σασουόλο - Φιορεντίνα. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Έχασε εκτός έδρας η Σασουόλο από την Αταλάντα με 3-1 και αποκλείστηκε από το κύπελλο Ιταλίας μεσοβδόμαδα. Πλέον, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε έξι σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Ο πιο πρόσφατος αγώνας της για το πρωτάθλημα ήταν κόντρα στη Μίλαν εκτός έδρας, ηττήθηκε με 1-0. Στο γήπεδό της έχει δώσει 10 ματς την τρέχουσα σεζόν, πήρε τη νίκη μόλις σε δύο, είχε και τρία “Χ” και πέντε ήττες. Στα οχτώ από τα εννιά τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5.

Από επικράτηση εντός έδρας κόντρα στην Τορίνο με 1-0 για τη Σέριε Α έρχεται η Φιορεντίνα. Αυτή ήταν και η τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είχε κερδίσει τη Μόντσα εκτός καθώς και τη Βερόνα εντός με το ίδιο σκορ. Επιπλέον, δεν έχει χάσει στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στο -3 από την τρίτη Μίλαν και στο +1 από την πέμπτη Μπολόνια, αλλά έχοντας παίξει ένα ματς περισσότερο από την τελευταία. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η Φιορεντίνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σασουόλο με 3-1.

Δεν διανύει καλή περίοδο η Σασουόλο, προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, πλέον είναι λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στη βαθμολογία. Τα παιχνίδια της έχουν συνήθως αρκετά γκολ, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, που βρίσκεται σε φόρμα, αναμένουμε το σκορ στον αγώνα να πάει ψηλά. Θα επιλέξουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares