Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 11:00

Στοίχημα: Στο 1.91 τα γκολ στο “St. James’ Park”

Πλούσιο το μενού στο πρόγραμμα του Σαββάτου (04/11), οι σημερινοί αγώνες δίνουν αρκετές επιλογές για προγνωστικά ποδοσφαίρου. Τη δυνατή πρόταση της ημέρας επέλεξε το Betarades.gr όπως κάθε μέρα, έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Νιουκάστλ - Άρσεναλ.

Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Η Νιουκάστλ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία απέκλεισε από την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από νίκη με 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και ισοπαλία (2-2) με τη Γουλβς, ενώ στο ενδιάμεσο έχασε (0-1) από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και πέντε νίκες. Είναι παραγωγική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει δέκα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδό της. Στους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της, όμως, δεν κράτησε το “μηδέν”.

Αποκλεισμός από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ για την Άρσεναλ, που έχασε με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ. Ήταν η πρώτη ήττα της στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με 2-2 απέναντι στην Τσέλσι. Τα πάει καλά μακριά από την έδρα της στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της Μπόρνμουθ. Έχει πετύχει γκολ και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Σε κανένα από αυτά, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η δυνατή έδρα είναι ένα από τα “όπλα” της Νιουκάστλ, που διαθέτει, μαζί με την Άστον Βίλα και την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ με 26 γκολ. Μόνο νίκη χρειάζεται η Άρσεναλ, που σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ. Αναμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και πολλές φάσεις. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.91.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares