Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 12:59

Στοίχημα: Προκαλεί στο 2.20 ασιατικό της Ατλέτικο Μαδρίτης

Γεμάτο με αγώνες που δίνουν τις ευκαιρίες τους για στοιχημα ποδοσφαιρο είναι το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/11). Προγνωστικό με αξία από την Ισπανία ξεχώρισε το Betarades.gr και συγκεκριμένα από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έχει βρει ρυθμό η Λας Πάλμας, καθώς η νίκη της με 3-0 επί της Μανακόρ για το Κύπελλο Ισπανίας ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Επικράτησε για τη Λα Λίγκα επί των Θέλτα, Βιγιαρεάλ και Αλμερία, με σκορ 2-1 σε όλα τα ματς, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα της με 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς. Στα τρία εξ αυτών, μάλιστα, κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Αντίθετα, μόνο στο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν.

Περίοδο φόρμας διανύει η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει κερδίσει τα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν τα κατάφερε μόνο απέναντι στη Σέλτικ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 σε ματς για τον όμιλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη Λα Λίγκα προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Αλαβές. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, επί των Οσασούνα (2-0) και Θέλτα (3-0). Διαθέτει, μαζί με τη Χιρόνα, την καλύτερη επίθεση στη Λα Λίγκα, έχοντας σημειώσει 25 γκολ σε δέκα αναμετρήσεις. Ακόμη, έχει και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με παθητικό εννιά γκολ.

Τα πάει καλά τελευταία η Λας Πάλμας, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι άλλο μέγεθος. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Σιμεόνε, που έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες φορές που επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη έδρα. Θα επιλέξουμε το Ατλέτικο Μαδρίτης -1 Ασιατικό σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares