Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 11:54

Στοίχημα: Διπλασιάζει ο άσσος της Σεβίλλης

Μια μέρα αφιερωμένη σε πρεμιέρες είναι η σημερινή Παρασκευή (11/08), ξεκινάει νέα σεζόν σε εμπορικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ανάμεσα σε αυτά και στη Λα Λίγκα, από όπου έρχεται δυνατή επιλογή του Betarades.gr, για την αναμέτρηση Σεβίλλη - Βαλένθια. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα Μουντομπάσκετ στο site μας, η έναρξή του είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Ας πάμε, τώρα, στο σημερινό προγνωστικό μας.

Σε μεγάλο μέρος της προηγουμενης σεζόν πάλευε για την παραμονή η Σεβίλλη, βελτιώθηκε, όμως, σημαντικά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τερμάτισε 12η. Κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-1 (κ.δ. 1-1) επί της Ρόμα, ενώ ο Μεντιλίμπαρ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία. Έδωσε οκτώ φιλικά παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες, δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έγινε πιο αποτελεσματική στα τελευταία δέκα επίσημα (5-3-2) στην έδρα της. Κατάφερε, μάλιστα, να σημειώσει 16 γκολ στους προαναφερθέντες αγώνες, αν και μόλις στους τρεις εξ αυτών, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Συνέχισε την πτωτική πορεία των τελευταίων χρόνων η Βαλένθια, που κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική, με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπέτις. Με τον ίδιο στόχο ξεκινάει και τη νέα Λα Λίγκα, ενώ συνεχίζει στον πάγκο ο Μπαράχα. Ήταν από τις ομάδες με τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή (3-4-12) στην κατηγορία. Σκόραρε, πάντως, στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της, ενώ σημαντική στην επίτευξη του στόχου της, ήταν η επικράτηση με 2-1 επί της Θέλτα, για την 34η αγωνιστική. Κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε ματς προετοιμασίας που έδωσε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα (1-2) από την Άστον Βίλα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή παρουσία της στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, η Σεβίλλη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Απέναντι στη Βαλένθια, από την οποία αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.03.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares