Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 11:21

Στοίχημα: Με το Over στο 2.10 στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (10/08), με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Europa & Conference League και έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς απόψε αγωνίζονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”, Ολυμπιακός - Γκενκ την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γκενκ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Πρώτο επίσημο παιχνίδι στη νέα σεζόν για τους “ερυθρόλευκους”, που κατέλαβαν πέρσι την 3η θέση στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας και το εισιτήριο για το Europa League. Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του και ενώ ακόμη υπάρχουν “ανοιχτά” ζητήματα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Από την πλευρά της η Γκενκ προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σερβέτ να την “πετάει” εκτός διοργάνωσης. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Έουπεν με 1-0 στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα δύο αγωνιστικών έχει απολογισμό 1-0-1. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, μπορεί να προκαλέσει ζημιές, ωστόσο βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”. Περιμένουμε ότι θα ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα και το σκορ θα ξεφύγει, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!     

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares