Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 11:12

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Φλουμινένσε - Ατλέτικο Μινέιρο

Σε Βραζιλία, Αργεντινή και ΗΠΑ στρέφεται σήμερα Τετάρτη (21/06) το ενδιαφέρον, με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση από τη Serie A Βραζιλίας και την αναμέτρηση Φλουμινένσε - Ατλ. Μινέιρο, την οποία θα δούμε παρακάτω αναλυτικά. Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για παιχνίδια καζίνο live!

11η Αγωνιστική στη Serie A με τη Φλουμινένσε να υποδέχεται την Ατλ. Μινέιρο. Στο 2-2 με την Γκοϊάς εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Φλουμινένσε, είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ρίβερ Πλέιτ στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αναζητά αντίδραση, στην έδρα της βελτιώνεται αισθητά, παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μινέιρο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Μπραγκαντίνο την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες σε Κόπα Λιμπερταδόρες και πρωτάθλημα, ηττήθηκε σε ένα παιχνίδι από τα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και εκτός έδρας, έχει κερδίσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Η Φλουμινένσε είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της, εκεί σκόραρε σε όλα τα φετινά ματς, από την άλλη η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε τις τρεις πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα, διαθέτει την ποιότητα για να απειλήσει την άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Βρείτε όλα τα προγνωστικα ποδοσφαιρου της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares