Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 13:46

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Σκωτία στο 2.00

Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Σκωτία - Γεωργία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος, μαζί με όλες τις προτάσεις της ημέρας.

Στις 21:45 στο “Hampden Park” η Σκωτία υποδέχεται τη Γεωργία και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επικράτησε με 2-1 της Νορβηγίας εκτος έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στα προκριματικά, καθώς προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Κύπρο (3-0) και Ισπανία (2-0). Στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη, κάτι που θέλει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της.

Αήττητη στα προκριματικά και η Γεωργία, που πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Κύπρο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Νορβηγία (1-1). Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Σκωτία που παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τρεις σερί νίκες και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό  1 & Under 3,5 σε απόδοση 2.00.

Βρείτε όλα τα προγνωστικα ποδοσφαιρου της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares