Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 11:04

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.20 στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας

Αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα σε ποδόσφαιρο, αλλά και προγνωστικά μπάσκετ με αξία, δίνουν οι αγώνες στο κουπόνι του Σαββάτου (03/06).

Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα τα βλέμματα τραβάει ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάμε να δούμε που να ποντάρετε! 

Παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, και έχασε με 1-0 από την Μπρέντφορντ. Αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο αήττητο σερί των 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 20 νίκες και πέντε ισοπαλίες και πιο πρόσφατη το 1-1 με την Μπράιτον. Διέθετε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, καθώς είχε σημειώσει 94 γκολ σε 38 αναμετρήσεις. Τα εννιά εξ αυτών, μάλιστα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς.

Πάτησε “γκάζι” στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της, με 2-1 επί της Φουλαμ. Είχαν προηγηθεί αυτές επί των Γουλβς (2-0) και Μπόρνμουθ (0-1), ενώ ξεχώρισε το επιβλητικό 4-1 επί της Τσέλσι. Εξασφάλισε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας σημειώσει τα λιγότερα τέρματα (58 σε 38 αγώνες) από τις ομάδες της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας. Βελτίωσε, πάντως, την αποτελεσματικότητά της, σημειώνοντας έξι στις δυο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Ακόμη, έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει επιθετικά και στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ σκοράρει με ευκολία. Περίοδο φόρμας διανύει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι παραγωγική στα τελευταία ματς. Περιμένουμε παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, η επιλογή μας είναι Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares