Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 13:13

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.15

Παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο κουπόνι, με τελευταία αγωνιστική σε Serie A και La Liga και μάχες για τίτλο και παραμονή στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Φυσικά δράση έχουμε και στην Basket League όπου διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τους τελικούς και το οποίο μπορείτε να βρείτε στο livescore μπάσκετ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση του ΣΕΦ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, πράξη πρώτη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και ο πρωταθλητής θα στεφθεί στις τρεις νίκες. Ο Ολυμπιακός με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει αποκτήσει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί και ήταν εξαιρετικός στη Euroleague, όπου στον τελικό έχασε τον τίτλο στο τελευταίο σουτ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται αρκετά, ίδρωσε για να προκριθεί με το Περιστέρι, με 3-2 νίκες, και προφανώς είναι το αουτσάιντερ στους τελικούς. Ήδη το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων», που πέρασαν σχετικά εύκολα τον ΠΑΟΚ με 3-0, είναι στο… 13-0, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει φέτος όπου βρήκε τον Παναθηναϊκό, πρωτάθλημα (68-66 και 74-76), Κύπελλο (81-65) και Ευρωλίγκα (71-95 και 81-73), με τους ερυθρόλευκους να έχουν και τη ψυχολογία με το μέρος τους. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, θα τον στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 155.5 πόντοι σε απόδοση 2.15, ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσει επιθετικά και ο Παναθηναϊκός.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares