Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 10:26

Στοίχημα: Προημιτελικός με γκολ στην Πόλη

Σαφώς πιο περιορισμένη η δράστη στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (06/04) σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, προκύπτουν, ωστόσο και πάλι ορισμένες ευκαιρίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Η δυνατή πρόταση της ημέρας προκύπτει από το Κύπελλο της Τουρκίας, ενώ υπάρχουν προγνωστικά τόσο από το Κύπελλο της Γαλλίας, όσο και από την Ευρωλίγκα!

Στο Σουκρού Σαράτσογλου, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Καϊσέρισπορ σε έναν νοκ άουτ προημιτελικό για το Κύπελλο Τουρκίας. Σε κατάσταση σοκ η Φενέρμπαχτσε, στο τελευταίο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπεσίκτας και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με 2-4! Η διαφορά της από την κορυφή είναι μεγάλη, το Κύπελλο αποτελεί μία ευκαιρία για να κατακτηθεί ένας τίτλος φέτος, ο κόουτς Ζεσούς στηρίζεται προς το παρόν από τη διοίκηση, αλλά σε νέα περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος σήμερα, όλα είναι πιθανά.

Η Καϊσέρισπορ, από την πλευρά της, προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση με 4-3 απέναντι στην Τραμπζονσπόρ. Πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα είναι άνετη βαθμολογικά, ενώ θέλει να επαναλάβει τα περσινά κατορθώματα στο Κύπελλο, όταν απέκλεισε Φενέρ, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ, πριν ηττηθεί στον τελικό από την Σίβασπορ.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Φενέρμπαχτσε θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι, ωστόσο αμυντικά έχει πολλά προβλήματα, ενώ η Καϊσέρισπορ απέδειξε και λίγες ημέρες πριν ότι είναι μία ομάδα που αν βρει χώρους, ξέρει να τους εκμεταλλευτεί. Περιμένουμε χορταστικό ματς, με πολλά γκολ, θα πάμε με το Over 3 σε απόδοση 1.98 (αν σημειωθούν τρία τέρματα, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares