Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 13:13

Κερδίζει με Over η Αλκμάαρ, δε χάνει η Ίντερ‏

Αρκετά «πλούσιο» το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Τα παιχνίδια Κυπέλλου σε Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ ξεχωρίζει και η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ολλανδία. Παράλληλα, η δράση στο Eurocup προσφέρει ορισμένες ακόμη επιλογές από το κουπόνι πάμε στοίχημα μπάσκετ. Περνάμε αμέσως στην ανάλυση των σημερινών προτάσεων του Betarades.gr.

Σε καλή κατάσταση η Αλκμάαρ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Α’ Ολλανδίας και τον αγώνα Αλκμάαρ – Καμπούρ, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, στοίχημα το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Μια εκπληκτική Αλκμάαρ, υποχρέωσε τη Φέγενορντ σε ακόμη μια ήττα και μάλιστα με έμφαση. Δεν πτοήθηκε η ομάδα του Φαν ντεν Μπρομ απ’ το εις βάρος της γκολ μόλις στο 12’ και αφού ισοφάρισε με τον Χένρικσεν στο 23’, έκανε το 2-1 τρία λεπτά αργότερα. Υπόθεση τριών λεπτών ήταν και το δεύτερο μέρος, καθώς απ’ το 53’ μέχρι το 57’ ο Γιάνσεν βρήκε δύο φορές δίχτυα κόντρα στην παραπαίουσα άμυνα της Φέγενορντ και «καθάρισε» το ματς. Ήταν η δεύτερη νίκη για την ΑΖ μέσα στο 2016, την έφερε στους 25 πόντους και ανέβασε τη ψυχολογία της στα… ύψη ενόψει της συνέχειας. Θέλει να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ της και να πάρει τρίτη διαδοχική νίκη κόντρα στην 17η Καμπούρ, είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θέλει να το επιβεβαιώσει.

Από την άλλη, δεν έχει πολλά περιθώρια να διαλέξει παιχνίδια πλέον η Καμπούρ, που οφείλει να «χτυπήσει» όλα τα ματς. Αυτό προσπάθησε να κάνει και την Κυριακή κόντρα στην Ντεν Χάαγκ, προηγήθηκε στο 14’ και ήλεγχε το ματς σε όλο το πρώτο μέρος, ωστόσο τρία λεπτά ήταν αρκετά για να έρθει ανάποδα η κατάσταση στο δεύτερο μέρος. Ήταν η δεύτερη ήττα μέσα στο 2016 για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται στην 17η θέση με 13 πόντους, στο -4 απ’ την απευθείας παραμονή. Εκτός έδρας είναι «χωνί» αμυντικά, δέχτηκε 13 γκολ στις τελευταίες πέντε εξόδους της, ηττήθηκε στις τέσσερις εξ αυτών.

Μπορεί το αποτέλεσμα η Ίντερ

Συνεχίζουμε με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους – Ίντερ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.25. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Γιουβέντους η οποία προέρχεται από έντεκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά το πέρας 21 αγωνιστικών το συγκρότημα του Αλέγκρι βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι και τέσσερις περισσότερους από τις Φιορεντίνα και Ίντερ. Την Κυριακή (24/1) οι «μπιανκονέρι» υποδέχθηκαν στο Τορίνο τη Ρόμα, της οποίας επικράτησαν με 1-0. Από την άλλη, από γκέλα στο πρωτάθλημα πηγαίνει η Ίντερ στο αποψινό «Derby dItalia» με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο Τορίνο, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το συγκρότημα του Μαντσίνι αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας (1-1) με τη νεοφώτιστη Κάρπι την Κυριακή (24/1). «Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πραγματοποιήσουμε κάποιες αλλαγές, καθώς αγωνιζόμαστε το τελευταίο διάστημα κάθε τρεις μέρες. Η Γιουβέντους απέσπασε πολλούς βαθμούς τις τελευταίες βδομάδες, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η πρόκριση θα κριθεί σε 180’, οπότε θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο», τόνισε ο Μαντσίνι για τη σημερινή αναμέτρηση και εμείς θα… συμφωνήσουμε μαζί του, θεωρώντας ότι η Ίντερ θα κατορθώσει να μην ηττηθεί απόψε.

Προβάδισμα ο Πανιώνιος

Επιλογή προκύπτει και από το Κύπελλο Ελλάδος και είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν ακόμη μια καλή εντός έδρας εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και έπεσαν επάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ Μπαντή, ο οποίος κράτησε «όρθιο» τον Αστέρα. Στο 7-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων στις εγχώριες διοργανώσεις, διαθέτουν μια απ’ τις καλύτερες εντός έδρας άμυνες με μόλις 7 γκολ παθητικό. Απέτυχε, στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μεγάλο εκτός έδρας τεστ της σεζόν, καθώς ηττήθηκε απ’ την ΑΕΚ. Κατώτερος των περιστάσεων ο δικέφαλος του βορρά, έχασε από μια μέτρια ΑΕΚ, η οποία δεν έκανε κάτι παραπάνω απ’ τα προφανή μέσα στο γήπεδο, ωστόσο κατάφερε να πάρει μάλλον πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε τη νίκη. «Λίγος» επιθετικά ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές μόνο στα τελευταία λεπτά, δεν κατάφερε να βρει γκολ. Επιμηκύνθηκε η περίοδος των μέτριων εμφανίσεων, αυτές προκαλούν εντονότατη κριτική στον Τούντορ. Επιβεβαιώθηκε το μη πειστικό πρόσωπο των ασπρόμαυρων εκτός έδρας, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουν νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους τους σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-2).

Με τη δύναμη της έδρας ο Άρης

Περνάμε στο Eurocup, διοργάνωση από την οποία προκύπτουν δύο προτάσεις. Η πρώτη είναι η νίκη του Άρη σε απόδοση 1.80 στην εντός έδρας αναμέτρηση των «κιτρίνων» κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Μετά τη χθεσινή νίκη της Αρμάνι στην έδρα της Νεπτούνας, η οποία ήταν η πρώτη εκτός έδρας επικράτηση μέχρι σήμερα στον όμιλο, Άρης και Άλμπα αναμετρώνται απόψε στην Θεσσαλονίκη και η νίκη είναι επιτακτική και για τους δύο. Περισσότερο θα μπορούσαμε να πούμε για τον Άρη, ο οποίος αν νικήσει απόψε και καταφέρει να νικήσει και την επόμενη αγωνιστική στη Λιθουανία θα πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, αρκεί να διατηρήσει την έδρα του ανέπαφη και την τελευταία αγωνιστική με την Αρμάνι. Η Άλμπα πήρε το +15 με τον Άρη στο τελευταίο εξάλεπτο την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθει «άνετη» σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά πολύ εύκολα θα μπλέξει αν ηττηθεί σήμερα αφού την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει Μιλάνο. Ο Άρης πέρασε μια κρίση με τις συντριβές από Αρμάνι, Παναθηναϊκό και Άλμπα όμως ευτυχώς για εκείνον είχε εύκολο ματς το Σαββατοκύριακο με τον Αρκαδικό και ανέβασε ψυχολογία με την τόσο άνετη νίκη. Στην έδρα του ακόμα δεν έχει ηττηθεί για το Eurocup και θέλει να συνεχίσει έτσι για να διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Θα τον εμπιστευθούμε και επιλέξαμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 1.80.

Μεγάλο σκορ στην Ιταλία

Η δεύτερη, το Over 159.5 πόντοι σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Βενέτσια – Λούντβιγκσμπουργκ. Με «αφεντικό» του ομίλου την αήττητη Ζενίτ, μία θέση έχει μείνει κενή για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βενέτσια, Λούντβιγκσμπουργκ και Ζιελόνα Γκόρα θα παλέψουν για αυτή, με τις λιγότερες πιθανότητες να έχει η Ζιελόνα λόγω δύο ηττών σερί εντός έδρας. Την προηγούμενη εβδομάδα η Λούντβιγκσμπουργκ όχι μόνο νίκησε με ανατροπή την Βενέτσια, αλλά πήρε και καλή διαφορά +10 σε περίπτωση ισοβαθμίας, επομένως σήμερα η Βενέτσια εκτός της επιτακτικής νίκης θα κυνηγήσει και διψήφια διαφορά. Η Λούντβιγκσμπουργκ δεν μπορεί να σταθεί στη διαφορά με την οποία κέρδισε, γιατί στο πρόγραμμα έχει εκτός έδρας αγώνα στην Πολωνία και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την πιθανότατα αδιάφορη Ζενίτ. Στο LAST-32 του Eurocup αμφότερες οι ομάδες έχουν παρουσιάσει πολύ μεγάλα σκορ, η Βενέτσια 84-86 με Ζενίτ και 83-92 με Ζιελόνα Γκόρα, η Λούντβιγκσμπουργκ 73-82 με Ζιελόνα Γκόρα και 83-80 με Ζενίτ, και φυσικά το μεταξύ τους 94-84. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν και σήμερα ένα μεγάλο σκορ αφού κάθε ομάδα θα αναζητήσει ανατροπή σε περίπτωση που μείνει πίσω, ενώ μπορεί να δούμε ένα πολύ μεγάλο τέταρτο δεκάλεπτο. Επιλέγουμε το Over 159.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares