Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 07:25

Εγκαίνια στο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΔΩΡΑ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ" της Σίφνου

Τα εγκαίνια του νεόδμητου γηπέδου του Πανσιφναϊκού στο Θόλο της Σίφνου θα τελεστούν αύριο Τετάρτη στις 5.15 το απόγευμα.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΤο γήπεδο θα πάρει το όνομα της οικογένειας Συγγελίδη, μέγα χορηγού για την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο Πανσιφναϊκός τιμώντας την πράξη αυτή αποφάσισε να ονομάσει το γήπεδο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΔΩΡΑ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ". Να υπενθυμίσουμε ότι το οικόπεδο που ανήκει στην Ιερά Μονή Βρύσης έχει παραχωρηθεί για χρήση, επίσης στο αθλητικό σωματείο του νησιού.

Πολύ κοντά στον σύλλογο είναι φυσικά και ο Δήμος που βοηθάει και αυτός όπου του ζητηθεί για να υπάρχει αυτή την στιγμή στις Κυκλάδες η ομάδα πρότυπο του Πανσιφναϊκού που εκπλήσσει τους πάντες με την οργάνωση που έχει. Για όλα αυτά φυσικά, αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του συλλόγου αλλά και σε όλους τους σιφνιούς.

gipedo-sifnou-xorto-4-2012

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Σίφνου, η Ιερά Μονή Βρύσης και ο Πανσιφναϊκός Α.Σ σας προσκαλούν την Τετάρτη 21/8/2013 και ώρα 17:15 στα εγκαίνια του Δημοτικού γηπέδου Σίφνου "ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΔΩΡΑ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ" στο Θόλο. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου Δωρόθεος Β' 

kosmos-kerkida-sifnou-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και οι εστιάτορες στο πλάι τους Ξεκίνησε ο Πάγος… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares