Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 20:18

Σάμιος Ζαράνης και Τάλαντος την πρωτιά [Photos].

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους ψαροτουφεκάδες , που πήραν μέρος στο 14ο Κύπελλο υποβρύχιας αλιείας Σύρου, που ολοκληρώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Νομού.

Ο αγώνας που γίνεται τα τελευταία 14 χρόνια υπό τους κανονισμούς του ομαδικού πανελληνίου πρωταθλήματος υποβρύχιας αλιείας, συγκέντρωσε και πάλι φέτος τα βλέμματα πολλών Συριανών, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρων τον αγώνα, όπου πήραν μέρος 13 σκάφη και μεγάλος αριθμός διαγωνιζομένων.

Η τράπεζα (οριοθετημένη περιοχή ψαρέματος) του αγώνα ήταν στις περιοχές Δανί και στο Ακρωτήριο Βελοστάσι. Η εκκίνηση δώθηκε από τον Αλυτάρχη Ισίδωρο Μαμίδη (Πρόεδρος Ν.Ο. Σύρου) στις 09:00 και η λήξη ήταν στις 14:00 το μεσημέρι.
Μεγάλοι νικητές με 11.660 βαθμούς και με 11 μετρήσιμα ψάρια ήταν οι: Σάμιος, Ζαράνης και Τάνταλος.

Τη δεύτερη θέση με 8.765 κατέκτησαν οι: Παπακωνσταντής, Δούναβης Ζωνομέσης με 5 μετρήσιμα ψάρια, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι: Μαραγκός, Σέγκος, Πάπιτσης με 7.070 βαθμούς και 8 ψάρια βαθμολογούμενα.

Οι πρώτοι νικητές Σάμιος, Ζαράνης και Τάνταλος, κατέκτησαν επίσης το κύπελλο για τα περισσότερα ψάρια, ενώ το κύπελλο για το μεγαλύτερο ψάρι πήγε στους Σέκος, Μαραγκός και ο Πάπιτσης.
Τα ψάρια που πιάστηκαν από τους διαγωνιζόμενους ψαράδες, δωρίστηκαν στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares