Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 08:57

Στέλιος Μάλλης: Και φέτος ο Παμμηλιακός θα είναι πρωταγωνιστής.

Ο Παμμηλιακός, την σεζόν που μας πέρασε, έκανε την καλύτερή της πορεία στο πρωτάθλημα. Πρωταθλητής ομίλου και δευτεραθλητής Κυκλάδων.

milos-glaronisiaΜια εκπληκτική πορεία που οφείλετε αλυσιδωτά στους παράγοντες, στον προπονητή και στους παίκτες. Έναν από του πρωταγωνιστές του θριάμβου, θα φιλοξενήσουμε σήμερα στην στήλη του sportcyclades.gr. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο μάγο του «ΠΑΜΜΗ» Στέλιο Μάλλη.

Στέλιο σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε που είσαι σήμερα κοντά μας.: «Καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ πολύ που με προσκαλέσατε στο site που φιλοξενεί όλο τον κυκλαδίτικο αθλητισμό.»

 

Στέλιο, από μικρός με μια μπάλα στα πόδια… από 9 χρονών στο Ίλιον έως τα 22 σου… 13 χρονιά γεμάτα ποδόσφαιρο σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην χώρα μας. Παρότι είσαι Κυκλαδίτης και Μηλιός, φέτος αγωνιστικές για πρώτη φορά στο δικό μας πρωτάθλημα. Τι εντυπώσεις σου άφησε και πια είναι κατά την γνώμη σου τα υπέρ και τα κατά συγκριτικά με το πρωτάθλημα της Αθήνας; «Οι εντυπώσεις μου για το κυκλαδίτικο πρωτάθλημα είναι ανάμεικτες. Θεωρώ πως ένα μεγάλο μειονέκτημα που επηρεάζει την ανάπτυξη του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου είναι οι μετακινήσεις των ομάδων, τις περισσότερες φορές σε αντίξοες συνθήκες. Καθώς επίσης κι οι ολιγάριθμες αγωνιστικές. Ένα επιπλέον μειονέκτημα που θα μπορούσε κάποιος να παρατηρήσει είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις ομάδες κάτι το οποίο κάνει το πρωτάθλημα της Αθήνας πιο ανταγωνιστικό. Ένα από τα κυριότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα είναι η φιλοξενία και το φιλικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των ομάδων.»

 

mallis-stelios-pammi-2013Παρότι είσαι αριστερό μπακ κι εκεί αγωνιζόσουν όλα σου τα χρονιά, φέτος σε είδαμε στα χαφ, μάλιστα σε δυο παιχνίδια αγωνίστηκες από την δεξιά πτέρυγα! Επίσης σημείωσες 5 γκολ βοηθώντας την ομάδα σου και στο σκοράρισμα. Πως ήταν για σένα αυτή η αλλαγή και αν τελικά σου ταιριάζει περισσότερο: «Αν και στο Ίλιον αγωνιζόμουν επί σειρά ετών ως αριστερό μπακ, φέτος o προπονητής μου o κ. Γκούτζας με εμπιστεύτηκε στα χαφ κάτι το οποίο μου έδωσε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Σημαντικό βέβαια ρόλο έπαιξε και το ισχυρό κέντρο του Παμμηλιακού που απαρτιζόταν από Τσιριγωτακη, Παπαδημητρίου και Ατανασοβ.

Όσον αφορά τη φετινή αλλαγή δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στη θέση την οποία θα αγωνιστώ καθώς κι οι δυο μου είναι εξίσου οικείες.»

 

Φέτος ο Παμμηλιακός έκανε μια εκπληκτική πορεία. Πρωταθλητές 2ου ομίλου και… στον τελικό των μπαράζ με την Μύκονο. Θα ήθελα να μας πεις την δική σου εμπειρία για τις ομάδες που αντιμετωπίσατε και τι «έλλειψε» από τον Παμμηλιακό, ώστε να είναι αυτός ο πρωταθλητής Κυκλάδων; «Πράγματι η πορεία του Παμμηλιακού φέτος ήταν άνευ προηγούμενου, γι αυτό τον λόγο ο κόσμος μας, μας στήριξε και θα ήθελα μέσα από αυτή τη συνέντευξη προσωπικά να τον ευχαριστήσω. Όπως ανάφερα και παραπάνω υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Στο πρωτάθλημα υπήρχαν ασθενείς ομάδες, μέτριας δυναμικότητας κι άλλες ισχυρές με αποκορύφωμα για μένα τη Μύκονο η οποία είναι η καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει και δίκαια ανέβηκε στη Γ' εθνική. Αυτό που έλλειψε στο "τελικό" από εμάς ήταν η εμπειρία καθώς και το ότι δεν προπονούνταν όλοι οι παίκτες μαζί λόγω υποχρεώσεων.»

 

Που εσύ πιστεύεις ότι οφείλετε αυτή η εκπληκτική πορεία της ομάδας σου; «Η φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας, οφείλεται στο προπονητή Ζαχαρία Γκούτζα, στο γενικό φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών στη διοίκηση που ήταν πάντα παρούσα σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν καθώς και στο κόσμο που ήταν κοντά μας.»

 

Θεωρείς ότι μπορεί να επαναληφτεί και φέτος αυτό που κάνατε πέρυσι με τους συμπαίκτες σου; «Πιστεύω πως η ομάδα θα μπορέσει και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κυνηγήσει με αξιώσεις ακόμα και την άνοδο στη Γ Εθνική.»

 

Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου το φετινό πρωτάθλημα; «Το φετινό πρωτάθλημα θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που στήριξε την επιλογή μου να αγωνιστώ στον Παμμηλιακό. Αλλά περισσότερο θα ήθελα να το αφιερώσω στον πατέρα μου που από 9 χρονών με ακολουθεί σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζομαι και μου συμπαραστέκεται.»

 

Φετος επιστρέφεις στο Ίλιον όπου σε είχε δώσει δανεικό. Τι θα σου λείψει και τι θα κρατήσεις βαθιά χαραγμένο στο μυαλό σου; «Θα μου λείψει ο κόσμος της Μήλου καθώς είναι πρωτόγνωρο για μένα να αγωνίζομαι μπροστά σε 500-600 φιλάθλους σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Εκείνο που θα μου μείνει χαραγμένο φυσικά είναι το πρωτάθλημα διότι στέφομαι πρωταθλητής για πρώτη φορά.»

 

Θα ήθελες να ξανά αγωνιστείς με τα χρώματα του Παμμηλιακού; «Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ πάλι στον Παμμηλιακό διότι όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με αγκάλιασαν σαν να ήμουν χρόνια στην ομάδα. Ενδεχόμενη επιστροφή μου στην ομάδα θα ξανασκεφτώ από το επόμενο καλοκαίρι που θα έχω τελειώσει τις σπουδές μου.»

 

Αν δεχόσουν πρόταση από κάποια άλλη κυκλαδίτικη ομάδα, θα πήγαινες; «Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα των Κυκλάδων διότι θα αισθανόμουν "ξένος" καθώς και στις δυο ομάδες που έχω αγωνισθεί αυτό που τις διακρίνει είναι το φιλικό πνεύμα μεταξύ των παικτών.»

 

Στελιο σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά με υγεία πάνω απ’όλα: «Σας ευχαριστώ πολύ ελπίζω να συνεχίσετε την ενημέρωση του κυκλαδίτικου αθλητισμού με τέτοια επιτυχία και πιστεύω πως στο μέλλον θα ξανανηκω στην οικογένεια του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.»

panigirismoi-pammi-18-3-2013

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares