Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 21:49

Πανναξιακός: Αύριο όλη η χρονιά!

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις, μετά τις ανακοινώσεις και την αναβολή των εκλογών στον Πανναξιακό.

Μάλιστα χθες υπήρξε ακόμη μια ανακοίνωση, όπου αυτή τη φορά ο "Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου", παρουσιάζεται πειραγμένος από την αναφορά που έγινε στην ανακοίνωση αναβολής τον εκλογών του Πανναξιακού.

Η ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου:

«Με έκπληξη διαβάζουμε σήμερα (σ.σ. 10/06/13) το δριμύ κατηγορώ του Πανναξιακού ΑΟ. Μέσα στις όποιες προσωπικές σας ευθύνες βαλθήκατε να κατηγορήσετε σχεδόν όλη τη Νάξο. Βλέπουμε ότι επιρρίπτετε ευθύνες για αδιαφορία των τοπικών φορέων και των διοικούντων τους. Η προσπάθεια από τους αθλητές σας και τους προπονητές σας είναι αξιέπαινη, εκεί που έφτασαν το σύλλογο και για αυτό το λόγους θα τους υποστηρίζουμε πάντα. Όμως, όταν εσείς στο σύλλογο δεν αναγνωρίζετε τι έχει προσφέρει ο εμπορικός κόσμος της Νάξου προς εσάς, είσαστε το λιγότερο. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. Όλα αυτά τα χρόνια, ο εμπορικός κόσμος της Νάξου είναι κοντά σας και σας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις σαν σύλλογος αλλά και μεμονωμένα τα μέλη του ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Στην μικρή κοινωνία που ζούμε όλα μαθαίνονται και όλα βγαίνουν στο φως. Για αυτό ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Νάξου, ο μεγαλύτερος των Κυκλάδων από δω και στο εξής απαιτεί τον ανάλογο σεβασμό. Κύριοι, ένα ευχαριστώ στον βαλλόμενο - στερούμενο και αγωνιζόμενο κόσμο της Νάξου είναι τουλάχιστον μία αναγνώριση από εμάς. Αυτά για την ώρα. Ευχαριστούμε!!!!!!»

Εσπευσμένη λύση

Μετά όλα αυτά η Διοίκηση του Πανναξιακού αποφάσισε να πραγματοποιήσει αύριο στις 19:00 μια συνάντηση, στα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στο ΔΑΚ Νάξου. Εκεί θα είναι καλεσμένοι, όλοι όσοι έχουν περάσει από τα Δ.Σ του Πανναξιακού, οι φορείς του Νησιού και γενικότερα όσοι θέλουν να σταθούν δίπλα στην ομάδα, στον δύσκολο δρόμο της Γ’ Εθνικής.

Το σίγουρο είναι ότι, αύριο αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι πολλά και ενδιαφέροντα, καθώς και οι απαραίτητες εξηγήσεις της Διοίκησης, όσο αφορά τις τελευταίες ανακοινώσεις, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πολλοί στην διοίκηση βλέπουν την αυριανή μέρα, ως μια καλή ευκαιρία για να μπουν αρκετά πράγματα στην θέση τους, μιας και θεωρούν ότι, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, είναι προϊόν κακής πληροφόρησης και αστοχιών, που μόνο κακό κάνουν στον Πανναξιακό.

Η συνάντηση θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας, καθώς για πρώτη φορά θα ακουστούν δημόσια τοποθετήσεις φορέων σχετικά με τον τρόπο που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό στο τέλος της αυριανής βραδιάς ο Πανναξιακός, είτε θα βγει ενωμένος και δυνατός ή λαβωμένος και μια ομάδα, που θα αναζητήσει εκ νέου την ταυτότητα της.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares