Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 21:53

Πανναξιακός: Νέα ανακοίνωση παικτών.

Ανακοίνωση – απάντηση σε αυτήν που είχε εκδώσει η Διοίκηση του Πανναξιακού εξέδωσαν από κοινού οι παίκτες της ομάδας της Νάξου.

Οι συνεχόμενες ανακοινώσεις των παικτών του Πανναξιακού, όπως ακούγεται έχουν «εξοργίσει» τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανό, ο οποίος σε στενό του κύκλο ανέφερε ότι, όλα αυτά έχουν ως στόχο να πλήξουν την ομάδα.

Η νέα ανακοίνωση

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στην κωμικοτραγική ανακοίνωση του Α.Ο. Πανναξιακού και να δηλώσουμε τα εξής:
1) Η ανακοίνωση δεν γράφτηκε από μερίδα ποδοσφαιριστών αλλά από το 90% του ρόστερ. Και για να γίνουμε πιο σαφείς, από:
Αστέριο Θέμελη, Παντελή Αθανασίου, Μιχάλη Τερόλη, Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, Γρηγόριο Τόσκα, Κώστα Δερμιτζάκη, Γιώργο Καρούση, Χρήστο Αριανούτσο, ‘Αγγελο Κεμαβόρ, Κώστα Σταυρόπουλο, Γιώργο Πετρόπουλο, Λέανδρο Μπονιάκο, Ρένο Ντούκα, Ευθύμη Καρμίρη.
Μεμονωμένοι παίχτες δεν συμμετείχαν στην ανακοίνωση μας της 5ης Ιουνίου 2013, συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μας Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Μπανακάκης, Καραλέμογλου, οι οποίοι ωστόσο ήταν εξ’ αρχής ενημερωμένοι. Οι εν λόγω παίχτες κατάγονται και ζουν στη Νάξο και παίζουν αφιλοκερδώς στην ομάδα. Παρ’ αυτά, από την αρχή της χρονιάς ήταν δίπλα σε κάθε μας κίνηση και πάντα μας στηρίζανε, βλέποντας τη συμπεριφορά σας απέναντι μας.
2) Με τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της 5ης Ιουνίου 2013, δεχτήκαμε απειλές για τα δελτία μας.
3) Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση σας «όλοι γνωρίζουν στην Νάξο» αν είχαμε πρόβλημα επιβίωσης ή όχι.
4) Κανένας ποδοσφαιριστής δεν ζήτησε το μισθό του Απριλίου – Μαΐου 2013. Απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας μέχρι και τον Μάρτιο του 2013, σύμφωνα με τις αμοιβές που συμφωνήσαμε στην αρχή της χρονιάς.
Μολονότι δεν θέλουμε να κουράσουμε τον κόσμο, σε οποιαδήποτε άλλη ψευδή κατηγορία/ανακοίνωση είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε τεκμηριωμένα και με στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας.
Ευχαριστούμε πολύ

Διαβάστε εδώ τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares