Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 18:11

Είχε θεό Απόλλωνα… και πήρε 3η θεση!

Την τρίτη θέση στα μπαράζ κατέκτησε μετά την σημερινή του νίκη ο Πανθηραϊκός.

Η ομάδα του κ. Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου είχε σε εκπληκτική μέρα τον Απόλλωνα Κολιούση. Ο στόπερ των σαντορινιών όχι μόνο ήταν ηγέτης στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά ήταν αυτός που σημείωσε τα δύο σημερινά τέρματα.

Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα αποζημιώνοντας τους ελάχιστους θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς για να τους παρακολουθήσουν. Ο Πανθηραϊκός ήταν δίκαια ο νικητής αφού έλεγχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το ματς σημείωσε δύο τέρματα αλλά είχε και κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

pan8iraikos-ajax-28-4-2013-1

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανθηραϊκό αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Κολιούσης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Mηνδρινού. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπαλόπιτα όμως το πλασέ τoυ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λιγνού. Ο Πανθηραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 31ο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν το φάουλ του Μηνδρινού λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Καπέλα ανάγκασε τον νεαρό τερματοφύλακα να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Ο Πανθηραϊκός είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μισό του παιχνιδιού για να σημειώσει κι άλλο γκολ. Μία με τον Στεφανάκη στο 32ο λεπτό όταν το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ και άλλη μία με τον Φύτρο στο 36ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι Νέοι Ολυμπιακού είχαν μια πολύ καλή φάση για να ισοφαρίσου με τον Μπαλόπιτα, σουτ από φάουλ όμως ο Λιγνός ήταν και πάλι εκεί για να εξουδετερώσει την μπάλα σε κόρνερ.

paros-ntolkas-epiplo-new300Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε και πάλι ο Μπαλόπιτας που ήταν ο καλύτερος παίκτης από τους ηττημένους μαζί με τον Σαμπάν Μουράϊ, ο συριανός επιθετικός στο 54ο λεπτό μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε τον Λιγνό βγήκε όμως αρκετά πλάγια για να αστοχήσει στο σουτ του επιχείρησε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεοεισελθόν Δαλέζιος υπέπεσε σε παράβαση (πέναλτι) αφού ακούμπησε την μπάλα με το χέρι. Ο κ. Αγγέλου που ήταν πολύ κοντά σε όλες τις φάσεις καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδωσε την εσχάτη των πινών. Ο Απόλλωνας Κολιούσης ήταν αυτός που εκτέλεσε το πέναλτι σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά και της ομάδας του. Στο 68ο λεπτό ο Μουράϊ δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λιγνού. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κελίδης ήταν αυτός που ανησύχησε με το δυνατό σουτ του τον Καπέλα. Ο Μουράϊ είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει η μία στο 85ο και η άλλη στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης όμως οι προσπάθειες του κατέληξαν άουτ. Η τελευταία φάση σημειώθηκε στο 89ο λεπτό όταν το τακουνάκι του Λοϊζου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λιγνού.

pan8iraikos-ajax-28-4-2013-3

syros RAOYZAIOS new13Έπειτα και από τον σημερινό αγώνα το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έλαβε τέλος με πρωταθλήτρια την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου με τρία στα τρία στα μπαράζ, δευτεραθλήτρια την ομάδα του Παμμηλιακού με μόλις μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα και στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης την ομάδα του Πανθηραϊκού.

Πανθηραϊκός: (Κωνσταντόπουλος Αλ.) Λιγνός, Στεφανάκης (75’ Νομικός Γ.), Κλουβάτος (73’ Νομικός Αρ.), Κουλόλι, Κολιούσης, Κωνσταντόπουλος, Φύτρος, Μηνδρινός, Νομικός Εμμ., Κελίδης (86’ Βαζαίος), Παναγιωτήδης.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: (Συριανός Κ.) Καπέλας, Καράβας, Αργυρός, Τσιριγώτης, Μουράϊ, Λοϊζος, Μπαλόπιτας, Ρούσσος, Σαγκινέτος, Μανουδάκης, Μωραϊτης (46’ Δαλέζιος).

pan8iraikos-ajax-28-4-2013-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares