Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 08:38

ΝΟ Πάρου: Διοικητικός Απολογισμός 2012

Άλλη μια χρονιά με πολλές δραστηριότητες πέρασε.

Κορυφαίες ήταν η παρουσία του Ν. Πατέλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimistκαθώς και η κατάκτηση της τρίτης θέσης  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα από την Κ. Γκόκα στην ίδια κατηγορία. 

Υλοποιήσαμε πάρα πολλούς στόχους που είχαν μπει την προηγούμενη χρονιά αλλά και παλαιότερους.

Οι επιπλέον ώρες δραστηριότητας μέσα στη θάλασσα καθώς και η μείωση των συνδρομών της ιστιοπλοΐας ήταν ένας από τους στόχους που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το προπονητικό teamτου ομίλου καθώς καινούριοι αθλητές προστέθηκαν σε όλες τις  ομάδες ιστιοπλοΐας.

Για την ασφαλέστερη διεξαγωγή των προπονήσεων ύστερα από αίτημα μας το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο επισκεύασε τον προβλήτα που βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις μας ο οποίος επιδιορθώθηκε και ενισχύθηκε έτσι ώστε να μπορούν πλέον να προσδεθούν σκάφη με ασφάλεια.

Ανάλογες επιτυχίες πραγματοποίησε και η κολύμβηση στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα στην Ιτέα, με πέντε (5) χρυσά, και τέσσερα (4) χάλκινα μετάλλια. Σημαντικές ήταν και οι προσπάθειες που έγιναν για την ασφάλεια των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις της κολύμβησης.

Στο συγκεκριμένο χώρο λόγω της μεγάλης φθοράς θα ήταν αδύνατη η επανάληψη μαθημάτων κολύμβησης χωρίς την επισκευή του υφιστάμενου προβλήτα που βρίσκεται στη θέση Καλακώνα στις εγκαταστάσεις της κολύμβησης. Και το έργοα αυτό ανέλαβε και διεκπεραίωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Η αύξηση των αποφοίτων στα μαθήματα Ανοικτής Θάλασσας μας επέτρεψε  και την δημιουργία τμήματος  για προχωρημένους, τα μαθήματα έγιναν με αγωνιστικό σκάφος και στην θεωρία εκτός από τους προπονητές διδάσκουν Γιατρός , Μηχανικός, Ραδιοερασιτέχνης, καπετάνιος κ.α.  

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης νέων αθλητών στο BeachVolleyεκτός από το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά ενηλίκων που προσελκύει συμμετοχές ακόμη και από την Αθήνα διοργανώθηκε αντίστοιχο για μικρότερες ηλικίες.

Επίσης συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά  ακαδημία BeachVolleyγια παιδιά.

Από το 2008 και μετά φάνηκε ότι μόνο με δικούς μας πόρους μπορούμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας. Για τον λόγο αυτό μπήκαμε στην διαδικασία να αναβαθμίσουμε το εντευκτήριο ώστε να μπορεί να αποφέρει έσοδα ικανά για την λειτουργία μας . Αν δεν είχαμε κάνει την κίνηση αυτή εγκαίρως ο φετινός απολογισμός θα ήταν πολύ δυσάρεστος.

Ο τρόπος λειτουργίας του ομίλου συνολικά είναι τέτοιος που δημιουργεί έναν σεβαστό αριθμό θέσεων εργασίας ενώ παράλληλα η λειτουργία του εντευκτηρίου στηρίζει Παριανά και Ελληνικά Προϊόντα κατά προτεραιότητα.   

ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα  ¨όνειρο¨  του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, η απόκτηση ειδικού οχήματος για την μεταφορά αθλητών και σκαφών υλοποιήθηκε.

Με την βοήθεια του μέλους του Δ.Σ. κ. Ηλία Κουντρομιχάλη  που έκανε τις επαφές και χάρις στην καθοριστική συμβολή του κ. Νικόλαου Γαβαλά, εκ μέρους του απόδημου ελληνισμού της Αμερικής, που διέθεσε το απαιτούμενο ποσό, αγοράστηκε ένα φορτηγό Mercedes Benz Sprinter για την μεταφορά αθλητών και σκαφών.

Αυτό που αναγνωρίστηκε εκ μέρους του Ελληνισμού της διασποράς, που η καρδιά του χτυπά για την Ελλάδα, είναι η πολύ μεγάλη προσφορά του ΝΟΠ στην νεολαία του νησιού μας.

Ευχόμαστε και άλλα μέλη ή φίλοι του ΝΟΠ να συμβάλουν αντίστοιχα για την βοήθεια στην επίτευξη των σκοπών μας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  -  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΟΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου διακρίνονται εντός και εκτός Ελλάδος για το άριστο ήθος τους ενώ είναι και ιδιαίτερα επιμελείς μαθητές.

Σημαντικές ήταν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο όμιλος μέσα από τις οποίες έγινε προβολή της Πάρου, στα τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ.

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares