Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 01:28

«Εξάσφαιρη» η Θύελλα.

KARTERADOS-THIELLA 2012

Με εμφάνιση πρωταθλητισμού που συνοδεύτηκε με νίκη 6-0 επί του Καρτεράδου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η Θύελλα Καμαρίου.

Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Καρτεράδο και επιβάλλοντας τον ρυθμό της στο ματς κατάφερε να επικρατήσει πολύ εύκολα.

Από την άλλη πλευρά ο Καρτεράδος προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά έβρισκε συνεχώς μπροστά του τον «αμυντικό τοίχο» των Καμαριανών. Οι "Κόκκινοι" ζητάνε ένα χέρι - πέναλτι στο 7΄, το οποίο δεν δόθηκε από τον κύριο Μενδρινο, καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπαλιάκα από εξ επαφής απόσταση.

Τα γκολ.

(0-1) Στο 10΄ο Δαμίγος υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι στην περιοχή). Την εκτέλεση αναλαμβάνει Φύτρος, ο οποίος και ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

(0-2) Στο 27' ο Αgaraj με δυνατό σουτ νικά τον Αρτέμη και διπλασιάζει τα τέρματα της Θύελλας.

(0-3) Ο Δαμίγος στο 33', με πλασέ κάνει το 0-3.

(0-4) Στο 44' ο αρχηγός της Θύελλας Αργυρός λαμβάνει την πάσα του Αρβανίτη και την μετατρέπει σε γκολ με πλασέ, κλείνοντας το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

(0-5) Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50΄ο Φύτρος σκοράρει από απευθείας εκτέλεση κόρνερ (3η φορά φέτος).

(0-6) Στο 70' ο Αρβανίτης βάζει το κερασάκι στην τούρτα για την Θύελλα, όταν με όμορφο πλασέ κάνει το τελικό 0-6.

Στο 72' ο Φύτρος κέρδισε πέναλτι με τον Δεναξά που ανέλαβε την εκτέλεση να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αρτέμη. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Θύελλα πέτυχε γκολ με τον Αργυρό, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Καρτεράδος (Δενδρινός): Αρτέμης, Σορώτος (46' Bλαβιανός), Μorcanu, Lekaj (70' Γάκης), Αρβανίτης, Δενδρινός, Βαζαίος, Δαμίγος, Βαρμάζης, Ζερβάκης, Χάλαρης

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Μηνδρινός (58' Λειβαδάρος), Ερμάκ, Μπίμπα, Μπαλιάκας,Ζώτος, Γαλέος (64' Πάγια), Φύτρος, Agaraj (54' Δεναξάς), Αρβανίτης, Δαμίγος, Αργυρός Γ. (c)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares