Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 22:45

Ήττα στην Κω για την Άνω Μερά.

DIKAIO-ANO MERA 660

Χωρίς βαθμούς έφυγε η Άνω Μερά από την Κω, όπου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής αντιμετώπισε απόψε τον Α.Ο Δικαίου, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα καλή απόδοση κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο 1ο ημίχρονο και να πάρουν την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Χρυσοί» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο DIKAIO-ANO MERA 2Χατζηφούντας στο 18΄και ο Πανόπουλος στο 30΄.

Από την άλλη πλευρά η Άνω Μερά παρά τις πολλές απουσίες κατάφερε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο μέχρι το 20ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η υπεροχή όμως για τους Μυκονιάτες που είχαν κορυφαίο τον Παπασταθόπουλο δεν μεταφράστηκε ποτέ σε γκολ, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και τα δύο τέρματα του 1ου ημιχρόνου να κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητές: Ρηγόπουλος, Κασιμάτης, Κολιάκος.

Οι συνθέσεις

A.O Δικαίου: Σανταμούρης, Χατζηβασίλης, Μποϊλής Ζ., Σωτίρι, Κεφαλιανός (53' Πης), Σιώμος, Χατζησουλεϊμάν,Πανόπουλος, Συντιχάκης (64' Χατζηνικολάου), Μυλωνάς (72' Σκαλέρης), Χατζηφούντας Μ.

Άνω Μερά: Χριστοδουλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Κεραμιδάς, Ασημομίτης, Κουκάς (73' Λούπης), Μαρτίνος (68' Περιάλης), Πετράι, Λάμα (80' Koυτσούκος),Δήμα, Παπασταθόπουλος, Λεπτάκης.

To φιλμ του αγώνα:

5' Εκτέλεση κόρνερ του Παπασταθόπουλου, η μπάλα από τις κόντρες πήγε να αιφνιδιάσει τον Σανταμούρη με τον τερματοφύλακα του Α.Ο Δικαίου να διώχνει εντυπωσιακά.

8' Σουτ του Λάμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

14' Αντεπίθεση για την Άνω Μερά, η μπάλα από τις κόντρες στρώθηκε στον Παπασταθόπουλο το σουτ του οποίου κόντραρε πάνω στον Μποιλή Ζ. και πέρασε κόρνερ.

DIKAIO-ANO MERA 3

18' ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Πανόπουλου από δεξιά στον Χατζηφούντα Μ. ο οποίος κοντρόλαρε σωστά και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χριστοδουλάκη για το 1-0.

30' ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Μυλωνά από τα δεξιά, ο Πανόπουλος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω απ' τον Χριστοδουλάκη για το 2-0.

32' Kάθετη του Μαρτίνου στον Παπασταθόπουλο το σουτ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Σανταμούρης.

43' Ωραία κάθετη του Χατζηφούντα M. στον Μυλωνά το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης, στην επαναφορά απομάκρυναν οι αμυντικοί της Άνω Μερά.DIKAIO-ANO MERA 1

 Ημίχρονο

47' Σουτ του Πανόπουλου από τα αριστερά, μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Χριστοδουλάκης.

52' Σέντρα του Χατζησουλεϊμάν από τα αριστερά το πλασέ του Σωτίρι πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστοδουλάκη.

54' Μακρινό σουτ του Χατζησουλεϊμάν, η μπάλα πέρασε άουτ.

65' Ωραία κάθετη πάσα από τον Χατζησουλεϊμάν στον Χατζηφούντα Μ. ο οποίος επιχείρησε το γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χριστοδουλάκη.

67' Σέντρα του Σιώμου από τα αριστερά, ο Χατζηφούντας Μ. έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

86' Σουτ του Χατζηνικολάου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστοδουλάκη.

88' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπασταθόπουλο, η μπάλα βρήκε ξυστά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη και πέρασε άουτ.

91' Ωραία ατομική ενέργεια από τον Παπασταθόπουλο από τα αριστερά ο οποίος έστρωσε στον Λεπτάκη το σουτ του οποίου πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Σανταμούρη.

Ανταπόκριση: Γιώργος Πίτσης.

ΑΟ Δικαίου - Άνω Μερά (φάσεις & γκολ)


Βαθμολογία-Αποτελέσματα


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares