×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 15:42

Άλλο ένα εμπόδιο ξεπέρασε ο Πάγος

pagos-ast marmaron-9-12-2012-1

Την 7η νίκη του σε εννέα αγώνες πέτυχε ο Πάγος στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον αξιόμαχο Αστέρα Μαρμάρων και κρατήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, εν όψη και του τοπικού ντέρμπυ με τον Άγιαξ για την 10η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί όμως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

syros-vamvakaris-newΜια νίκη βέβαια, που δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ (4-1) του αγώνα παρότι ο Πάγος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Χούρου ύστερα από σέντρα του Φωτεινιά Α.

Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική επίσκεψη τους στα καρέ του Λοΐσιου απάντησαν με μια κοντινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρούσσου Βαγγέλη στο 26ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Λουρίδη και έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τον Πάγο να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και να χάνει σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί και πάλι, λίγα μόλις λεπτά αργότερα με τον Χουρο να πλασάρει στην κίνηση άλλα η μπάλα να περνάει λίγα μετρά αριστερά από το κάθετο δοκάρι.

paros-aliprantis-evgaΤην συμβολή των δοκών σημάδεψε και πάλι ο Χούρος στο 40’ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική ευκαιρία του αγώνα πριν την ανάπαυλα που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και τους ικανοποιούσε ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, απείλησαν δυο φορές από στημένες φάσεις, άλλα οι κεφαλιές τόσο του Δεικτά όσο και του Ρούσσου πέρασαν μακριά απ τα δοκάρια του Λοΐσιου.

Τα πόδια των γηπεδούχων λύθηκαν στο 67’ όταν ο Χούρος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ρηγούτσος, ύστερα από μαρκάρισμα του Κρητικού.

Στο 75’ ο Χούρος με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή και μετά από ασίστ του Ρηγούτσου, σημείωσε το 3ο τέρμα για την ομάδα του αλλά και το 3ο προσωπικό του στην αναμέτρηση και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Το σκορ έκλεισε ο Κακακιός στο 84’ με συρτό σουτ, λίγα μέτρα έξω απ’ την περιοχή.

pagos-12-1-2012

paros-santorineos-1ΑΟ Πάγου: (Η. Ξενικάκης), Λοΐσιος, Πάπιτσης ©, Βαμβακάρης, Σαμιωτάκης, Πρελορέντζος (57΄Ξανθάκης), Φωτεινιάς Δ., Ρηγούτσος (80΄ Βαρθαλίτης), Φωτεινιάς Α΄, Πρίντεζης (69΄ Ρούσσος), Χούρος, Κακακιός.

Αστέρας Μαρμάρων: (Χ. Σάμιος) Σερέπας, Λουρίδης, Κρητικός ©, Παπαδόπουλος, Σάμιος Ν., Κληρονόμος, Καράϊ, Ρούσσος Ε. (82΄ Λιόντος), Γιαννιώτης, Χριστόφορος Λ. (72' Ζουμής Η.), Ρούπας (46΄ Δεικτάς).

 

 

Στα των Μαρμάρων…

  • Με απουσίες ταξιδέψε στη Σύρο ο Αστέρας, καθώς αγωνίστηκε χωρίς τα δύο βασικά του στόπερ, τον Αλιπράντη Φραγκίσκο και τον Παύλο Καρανίκη. Επίσης ο Panatiu είναι εκτός λόγω τραυματισμού από την αρχή της χρονιάς, ενώ ο Ρούπας, που προερχόταν από τραυματισμό, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε στον ημίχρονο. Άλλη μια σημαντική απουσία για τους παριανούς ήταν και ο πρώτος τους σκόρερ Χρήστος Χριστόφορος.
  • Αυτό ήταν το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Βαγγέλη Ρούσσο, με την φανέλα του Αστέρα.
  • Αποβλήθηκε o ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ρούσσος Πέτρος από τον πάγκο της ομάδας του, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σουλτάνη μετά την υπόδειξη του πέναλτι.

 paros-dolkas-epipla

Στα του Πάγου…

 

  • Τριάντα φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου αψηφώντας το κρύο και το ψιλόβροχο αλλά και το αιώνιο ντέρμπυ.
  • Με αυτή τη νίκη του ο Πάγος πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον Άγιαξ που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.
  • Τα 12 γκολ έφτασε ο Χούρος στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας και το 4ο χατ τρικ. Επίσης, 3 γκολ είχε σημειώσει και στον εκτός έδρας αγώνα στα Μάρμαρα.
  • Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πέτρου Ρούσσου πατέρα του Αντιπροέδρου Χρήστου Ρούσσου.
  • Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος που θα διαρκέσει κάτι περισσότερο από 30 ήμερες είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί ένα μίνι τοπικό τουρνουά με συμμετέχοντες τις 4 συριανές ομάδες. Ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares