Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 14:19

1η νίκη για τον Καρτεράδο.

LAVA-KARTERADOS 2012 660

Την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα του ΑΟ Καρτεράδου, η οποία στο ντέρμπι της Σαντορίνης επικράτησε με 2-0 επί της Λάβας.

Οι δύο ομάδες που έχουν στα ρόστερ τους κυρίως νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, θέλουν και θα διεκδικήσουν η κάθε μία από τη πλευρά της τη νίκη.

THIRA AQOUARIOUS

THIRA DEMILMAR

THIRA DROSOS DOULAPIA

THIRA LAB SOFT

Αν και οι "Βυσσινί" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας την καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας και την κατοχή της, τελικά πλήρωσαν για ακόμα μια φορά την απειρία τους, αφού στο 43΄και στο 93΄ δέχτηκαν δύο τέρματα από αντεπιθέσεις.

Από την άλλη πλευρά οι "Κόκκινοι" του Καρτεράδου στήθηκαν αμυντικά, περιμένοντας έξυπνα την Λάβα και τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα, παίρνοντας παράλληλα και την ρεβάνς της ήττας του 1ου γύρου, όπου είχαν ηττηθεί από την Λάβα με 3-2.

Το φλας του αγώνα.

Το πρώτο σουτ του αγώνα κάνει ο Δεναξάς στο 10΄, με τον Αρτέμη όμως να μην ανησυχεί.

Στο 26' ο Βαζαίος επιχειρεί θεαματικό γυριστό σουτ, αλλά η επέμβαση του Δαρζέντα και στη συνέχεια το κάθετο δοκάρι σώζει την Λάβα από το 0-1.

Στο 37' ο Σορώτος σουτάρει και ο Δαρζέντας αποκρούει σε κόρνερ.

(0-1) Στη τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου, ο Ζερβάκης πασάρει άψογα στον Βαζαίο με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ του αγώνα στο 43', διαμορφώνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Η επανάληψη επιφύλασσε μια από τα ίδια.. η Λάβα είχε την φλύαρη υπεροχή και ο Καρτεράδος καιροφυλακτούσε για μια καλή αντεπίθεση.

Οι προσπάθειες όμως της Λάβας δεν απέδωσαν όμως καρπούς, καθώς τα μακρινά σουτ που επιχειρούσε κατά τακτά χρονικά διαστήματα δεν στάθηκαν ικανά να απειλήσουν την εστία του Αρτέμη.

(0-2) Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης βρήκαν την Λάβα να πιέζει στο μισό γήπεδο τον Καρτεράδο, αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα της. Κάπου εκεί ήρθε και το γκολ που «σφράγισε» τη νίκη του Καρτεράδου, όταν στο 93΄ο Lekaj που είχε περάσει σαν αλλαγή (54΄) δέχτηκε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα και βγήκε μόνος απέναντι στον Δαρζέντα τον οποίο και νίκησε, κάνοντας το τελικό 0-2.

Πρώτη νίκη για τον Καρτεράδο στο πρωτάθλημα, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Θύελλα σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι.

Η Λάβα από την πλευρά της παρά την ήττα παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Νάξο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την φορμαρισμένη Αναγέννηση.

THIRA SPAGOTS

THIRA PLAKAKIA VALVIS

Λάβα Εμπορείου (Πήττας): Δαρζέντας, Αγγελόπουλος, Πρέκας, Βάλβης, Δαρζέντας Τζ., Δεναξάς (c), Βάλβης Μ. (46' Βάλβης Μ.), Δρόσος Α., Δεναξάς Ι., Συρίγος, Δρόσος Α. (70' Δρόσος Α.)

Καρτεράδος (Δενδρινός): Αρτέμης, Κουντούρης, Βαζαίος, Σορώτος (80' Αλεφραγκής), Mocanu, Δενδρινός (c), Χάλαρης, Ματσάντος (54' Lekaj), Aρβανίτης, Ζερβάκης (68' Βλαβιανός), Δαμίγος.

Φάσεις και δηλώσεις από το παιχνίδι θα παρακολουθήσετε σε επόμενη ανάρτηση μας.

LAVA-KARTERADOS 2012 1

LAVA-KARTERADOS 2012 2

Ανταπόκριση: Μίλτος Καράι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares