Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 17:15

Στην "Στενή" ο Ανδριακός... [video]

andiakos-steni-8-12-2012-0

Το ντέρμπι της χθεσινής ημέρας μεταξύ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ και της ΣΤΕΝΗΣ βρήκε τους Τηνιους νικητές με 0-2, να δραπετεύουν από την Άνδρο με το τρίποντο και να φτάνουν στους 15 βαθμούς.

Ισορροπημένο απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με της δυο ομάδες να αποκτούν διαδοχικά και για καπια πεντάλεπτα, τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να απειληθούν οι εστίες. Ωραίο ημίχρονο, γρήγορος ρυθμός , αλλά ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές.

andiakos-steni-8-12-2012-1

andros-nikos-kaloyerasΠαιγνίδι που δύσκολα μπορούσες να προβλέψεις τον νικητή και το αν τελικά θα υπήρχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η ΣΤΕΝΗ κατάφερε να κρατήσει την απόδοση του πρώτου και ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ να την χάσει με αποτέλεσμα οι Τηνιοι να βγαίνουν πιο επιθετικοί μέσα στο γήπεδο.

Στο 50΄ειχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ζαλωνη Γ. , η κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπουτσή, ο οποίος χθες αγωνίστηκε με ένεση.

Το σκορ άνοιξε στο 62΄ με τον Ζαλωνη Γιάννης όταν αυτός κατάφερε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα των αμυντικών του ΑΟΦ και από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, πλάσαρε εξαιρετικά την έξοδο του Παπουτσή.

andiakos-steni-8-12-2012-2

Οι προσπάθειες των "εφοπλιστών"  μετά το τέρμα δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Ανέβασαν κάπως την επιθετική τους παρουσία με την είσοδο του Ζαννακη αλλά η ΣΤΕΝΗ ήταν αυτή που κατάφερε να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, στο 85΄ πάλι με τον ίδιο παίκτη, όταν αυτός κατόρθωσε να πάρει το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση του Παπουτσή.

Αρκετά παράπονα από το διαιτητικό τρίο οι Ανδριώτες που δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους όταν ήρθε η λήξη του ημίχρονο στο 40΄ και τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Χαλά είχαν βρει έναν καλό ρυθμό.

andiakos-steni-8-12-2012-3

Να σημειωθεί ότι ενώ το ματς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4.45, οι διαιτητές εφθασαν στο γήπεδο στις 4.50.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ανδριακός: Παπουτσης, Μπαλας, Μαμαης, Κοντομαρκος, Μπενας, Τηνιακος, Μακρογκικας, Κρίτης, Σεμα, Γλυνος, Κουλουρης

Α.Ε. Στενής: Φώσκολος Νίκος, Φώσκολος Γιώργος, Ζαλώνης Νίκος (Λειβαδάρης Γ.), Ζαλώνης Μάριος Ζαλώνης Μάρκος, Ζαλώνης Γιώργος, Φώσκολος Γιάννης (Βλαχάκης Γ), Δελλατόλας Μάνθος, Τζές Γιώργος (Απέργης Ν.), Ζαλώνης Γιάννης, Φώσκολος Σταμάτης

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares