Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:13

Ανδριακός: Κραυγή αγωνίας για τα κατεστραμμένα γήπεδα του νησιού

Μέσω ανακοίνωσης του ο Ανδριακός εκφράζει την αγωνία του για την κακή κατάσταση που έχουν περιέλθει τα γήπεδα του νησιού.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Άνδρου επισημαίνει ότι ήδη μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο και έλαβαν την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου τα γήπεδα να καταστούν και πάλι λειτουργικά.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Προβληματισμός στο Δ.Σ. του Ανδριακού

Η κακή κατάσταση των γηπέδων του νησιού αποτελεί εμπόδιο στις προπονήσεις

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. , καθώς και στο προπονητικό επιτελείο, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου την προσεχή Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024. Ο λόγος είναι ένας και προφανής. Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των γηπέδων του νησιού, σε Χώρα, Μπατσί, Γαύριο και Καππαριά, που καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την προπόνηση των αθλητών.

Ο Ανδριακός εκτός από την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, διαθέτει τμήματα υποδομής σε ποδόσφαιρο και στίβο και τα παιδιά που γυμνάζονται και ασχολούνται με τον αθλητισμό ξεπερνούν τα 200 σε ολόκληρο το νησί.

Στις 22 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΑΟΦ Σταύρος Βελιώτης, μαζί με τους εφόρους των ποδοσφαιρικών ακαδημιών Αντώνη Κρούση και Νίκο Ψαρρό, καθώς και τον αρχιπροπονητή Δημοσθένη Μαγουλά, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη και του εξέθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, έτσι ώστε τα γήπεδα να γίνουν λειτουργικά.

Τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί είναι τα εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ
1) Επείγουσα αντικατάσταση υπόστεγου αποδυτηρίων. Το υπάρχον έχει σαπίσει , φεύγουν κομμάτια λαμαρίνας με τον δυνατό αέρα, πέφτουν πέριξ και μέσα στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων.
2) Συντήρηση χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου. (κοπή, πότισμα κ λίπανση).
Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κάκιστη κατάσταση με κίνδυνο εμφάνισης πολλών κ συχνών τραυματισμών των αθλητών. Απαιτείται η συνεχής ενασχόληση κάποιου υπεύθυνου με την συγκεκριμένη εργασία.
3) Συντήρηση της πόρτας εισόδου αποδυτηρίων όπως επίσης δεξιά κ αριστερά οι δύο ΄΄λαμπάδες΄΄ εμφανίζουν πτώση σοβάδων σε σημείο που έχουν εμφανιστεί τα σίδερα.
4) Συντήρηση αποδυτηρίων (βάψιμο κτλ)
5) Συνεχής καθαρισμός από χόρτα τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.
6) Προμήθεια έξτρα αίθουσας (πρώην αίθουσα box Δημοτικού Σχολείου) για την ανάγκη δημιουργίας γυμναστηρίου καθότι οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται.
7) Προμήθεια καινούργιου στρώματος άλματος ύψους (υπάρχουν σχετικές επιχορηγήσεις), καθώς και προμήθεια καλύμματος (9μτρ Χ 2.5μτρ) για το σκάμμα μήκους.
8) Επιστασία με ωράριο λειτουργίας για όλα τα γήπεδα στην περιοχή Παραπορτίου διότι παρατηρούνται εδώ και χρόνια βανδαλισμοί και καταστροφές της δημόσιας περιουσίας.
ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΄΄ΣΑΜΑΡΙΝΕΙΟ΄΄
1) Αντικατάσταση προβολέων με καινούργιους LED.
( αναφορά από Κο Βρούτση περί θεμάτων ασφαλείας γηπέδων)
2) Καθαρισμός αγωνιστικού χώρου από χόρτα, αλλά κ πέριξ του γηπέδου εντός κ εκτός.
3) Τοποθέτηση μικρών κάδων σκουπιδιών στις κερκίδες κ εντός του γηπέδου.
4) Συντήρηση αποδυτηρίων. Συγκεκριμένα μόνωση ταράτσας διότι παρατηρείται εισροή υδάτων βροχής, βάψιμο, συντήρηση ντουζιέρες – καζανάκια, συντήρηση κουφωμάτων διότι υπάρχει επίσης εισροή βρόχινων υδάτων.
5) Συντήρηση γκολποστ.
6) Καλοπισμός πινακίδας Σαμαρίνειου γηπέδου
7) Στρώσιμο δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση ιδίως τον χειμώνα.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΚΑΠΑΡΙΑΣ
1) Επισκευή περίφραξης αγωνιστικού χώρου
2) Επισκευή αποδυτηρίων (τοποθέτηση πόρτας κ παράθυρου, σοβάντισμα, βάψιμο)
3) Επισκευή φωτισμού γηπέδου
ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΓΑΥΡΙΟΥ
Οι πυλώνες φωτισμού είναι σε κάκιστη κατάσταση και από τις 12 λάμπες συνολικά που υπάρχουν, λειτουργούν μόλις δύο. Όπως γίνεται αντιληπτό είναι αδύνατο να προπονηθούν τα παιδιά την περίοδο του χειμώνα, καθώς νυχτώνει πολύ νωρίς.
Εν κατακλείδι το Δ.Σ. του Ανδριακού ελπίζει σε άμεση αποκατάσταση των γηπέδων, καθώς είναι υπόλογο απέναντι στους αθλητές και τους γονείς τους, χωρίς να φέρει την παραμικρή ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση των χώρων άθλησης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares