Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 21:17

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Σταύρος Κονιδάρης

Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, την ομάδα την οποία υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής, επιστρέφει πλέον ως προπονητής ο Σταύρος Κονιδάρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ο πρώην προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου θα αναλάβει πόστο προπονητή στην ακαδημία και επίσης θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή  Αντώνη Ζαφειριάδη  στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σταύρο Κονιδάρη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην Ακαδημία μας και άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Ζαφειριάδη στην αντρική ομάδα.
? Ο Σταύρος, ένας από τους παλαίμαχους παίκτες του συλλόγου μας και έμπειρος προπονητής με διπλώματα UEFA C και B, επιστρέφει για να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανάπτυξη της ομάδας μας.
? Πιστεύουμε ότι η παρουσία του Σταύρου θα προσθέσει αξία στο προπονητικό δυναμικό μας και θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν.
? Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Κονιδάρη στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares